Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 21. juli 2011

Vindusramme ble fargeklatt!

Litt impulsiv pynting av en gammel vindusramme i kveld! Stort sett alle sånne prosjekter skjer på impuls hos meg, gjerne mellom middag og oppvask;)

 Denne gamle vindusrammenn fant jeg i kjelleren. akkurat passe slitt og med denne herlige grønnfargen! Det var spikret en huntonittplate på baksiden, og jeg har lenge tenkt å gjøre noe ut av denne..


Jeg grunnet platen med heftgrunning og limte på servietter med decopage-lim. En ganske fargesprakende fornying ble det, men det er gøy å leke med farger av og til, og dette er akkurat passe til å friske opp i et rom.


 Det er en grå sommerkveld, og jeg ser fram til å kose meg med en kopp Pukka-te,som jeg har fått helt dilla på, og duften fra mitt nye durance-lys! Denne gangen ble det rice pudding, og det lukter deilig og ikke så kraftig som cotton flower som jeg har fra før..Pukka-teen har så fine esker og. En fryd for både øyne og gane:)

Ønsker alle som titter innom en koselig kveld!

9 kommentarer:

 1. Den ble fin, Hanne! Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Vinduet blei kjempefint. Nydeleg grønnfarge. Ein sprek oppkvikker inn i din lyse og vakre heim. Ønsker deg ein fortsatt fin sommar :) Klem Kristina

  SvarSlett
 3. God kveld i stova:)

  WOOOOW,korr fint vindu/ramme!!!!For ein super ide da.Som eit bilde med dei skjønnaste fargar og mønster♥ Skal du henge det opp eller? Å, dette fekk eg også lyst å gjer...

  Og den teen,Harmonise er min favoritt frå Pukka♥Nydeleg!!! Har fått nokre prøver og skal teste ut Nightime i kveld;)Kjekt med nytt innen te når ein ikkje drikk kaffi:)
  Og Durance.... herleg♥
  Ha ein kos kveld gode du♥
  Klem frå Mette.

  Til oppdatering: Har skifta navn på bloggen min.Den heitte Fjellro-sa før, no heiter den Fjellromantikk.For å få med deg mine nye innlegg, må du forandre på navnet på blogglista di;)

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Så utrolig fin den vindusrammen ble! Og for en koselig blogg du har! Vi har også kjøpt et gammelt hus som vi skal pusse opp.
  Ha en fin kveld! Klem Sara

  SvarSlett
 5. WoW! Det her likte eg kjempegodt!!:) For ein herleg fargeklatt, og grønfargen og patinaen på vinduet var jo perfekt!:))
  No vart eg inspirert, elsker slike makeovers:))
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Kjempegod ide! Jeg elsker decopage så nå fikk jeg en ny ide! Såg ut som stoff, kjempefint ble det. Linn

  SvarSlett
 7. Først og fremst,takk for alltid gode ord inne hos meg=)Setter så pris på det=)
  Nydelig vindu..Og for en herlig farge=)Blir jo glad av den grønnfargen=) Også lekkert du har pyntet den..Decopage er jo toppen=)=)
  Ha en flott Fredag..Håper solen skinner hos deg i dag,hvis ikke,så håper jeg den skinner i det hjerte=)=)Klem Josefine

  SvarSlett
 8. Bare innom for å ønske deg en super helg, også får jeg se det nydelige vinduet:):) Fant du virkelig det i kjelleren? Skulle ønske vi hadde sånne fine, gamle ting i kjelleren også... men da burde vi kanskje ha en kjeller først;)

  Den ble kjempefin dekorert:)

  God helg snuppa:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 9. looks soooo great! love the fabrics very much. warm wishes and a sunny weekend! di
  ;0)

  SvarSlett