Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 1. juli 2011

Nostalgisk sommer.

Da var fredagskvelden her igjen, og hva skjedde med de tre ønskene mine for fredag? Jo et av dem gikk i oppfyllelse, og det er jo bedre enn ingenting;) Noen uventede "problemer" kom i veien for min planlagte dag, så det har ikke blitt malt og blomsterbuketten glimrer med sitt fravær..

Men jeg har et rent og ryddig kjøkken, og kunstige tullipaner i den skjønne muggen min fra Ib-laursen.. Og så har jeg et kjøkkenbord som skal males så fort annledningen byr seg! I bladhyllen på butikken fant jeg et koselig hefte kalt nostalgisk sommer! Det består bl.a av nostalgiske kort, merkelapper og utklippsark. Riktig så kjekt å ha "på lur"!

Som jeg har nevnt tidligere driver jeg og pusser opp i gangen. Dette er hovedinngangen vår, men samtidig et gjennomgangsrom da badet ligger her ute, og trappen opp til loftet er her. Slik så det ut da vi kjøpte huset:Litt for spesielt for min smak, så her er en sniktitt på hvordan det holder på å bli;)Vegger, lister og dører er snart ferdige. Neste steg blir å ta vekk huntonittplatene som nå skjuler det gamle plankegulvet! Jeg er veldig spent på hvordan det ser ut og om det er skadet etter lekkasjen som var her.  Men forhåpentligvis kan jeg male det og få et kjempekoselig gulv:) Trappen må slipes ned og males, så det er nok å ta tak i før gangen er ferdig, men jeg gleeder meg til det ferdige resultatet!

Bladet som står på stolen skal jeg lese i kveld, hvis jeg får tid da! Lantliv sommerhem, andre utgaven denne sommeren. Og hvis den er like bra som den første, har jeg mye å glede meg til..


I morgen skal vi tidlig opp og reise til Todalen på fotballcup. Gutten min spiller på et knøttelag som skal være med der. Først var jeg litt lunken til det hele, for jeg hadde mer lyst til å være hjemme og få gjort noe.. Men nå fant jeg ut at det skal være loppemarked der også, så da ble mor med en gang litt ivrigere;) Har aldri vært på loppemarked faktisk, så jeg håper at det ligger like ved idrettsplassen så jeg får stukket nesen innom!uansett er det jo morsomt å se disse små knøttene i kamp;) Håper bare værgudene er med oss, for hele dagen går med!

God helg til alle som har stukket nesen inn her!

4 kommentarer:

 1. Jeg har begge de bladene, veldig flotte. :) Synes nummer to er like bra som det første. Kjøpte også et i fjor sommer, som også er fint.

  Så fin trapp dere har. Den har du gjort en god jobb med! Stilig dør til kottet også.

  SvarSlett
 2. Så koselig kjøkken du har og slike dører er bare så fine.

  tusen takk for alltid koselige kommentarer fra deg!

  Ønsker deg en herlig helg.

  Klem

  SvarSlett
 3. Skal si det er koselig på kjøkkenet ditt :)
  Trappa blir bare kjempelekker:)

  Ha en deilig fredagskveld!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 4. Kjempe koseleg kjøken ♥

  Å gangen...Me like:)

  Nyt helga, uansett ver ♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett