Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 18. juli 2011

Velkommen til oss!

I dag viser jeg noen bilder fra inngangspartiet vårt. Jeg gleder meg veldig til vi kan gjøre noe med huset utvendig! Huset har alltid vært hvitt helt til et par år før vi kjøpte det, og det er absolutt fargen som kler huset best! Nå er det bare fremsiden av huset som er malt i denne mørke fargen, men det er litt dumt å male hvis vi skal skifte bordkledning og vinduer etterhvert.. Enn så lenge får jeg leve med det som det er. Rom ble ikke bygget på en dag,heter det visst;) Jeg er så glad i benkene oppe på trappen her. Her er det koselig å bare gå ut og sette seg en liten stund og filosofere litt mens jeg ser ned på sjøen. Den ene benken er full av malingsflekker og skulle vært malt, men når det ikke har blitt gjort enda måtte jeg finne en annen løsning..Et gulvteppe fra bloomingville gjør nytten som duk. Dette er jo litt tykt så det ligger ganske tungt og stødig.


Det har vært en ganske fin dag i dag, og da jeg var på byggmakker og kjøpte gressklippertraktor til gubben var humøret på topp! Endelig skulle tomten vår bli litt mer velstelt.. Men hva skjer når vi kjøper oss noe nytt? Det virker ikke.. Så lykken ble kortvarig, og gresset er like langt. Men det ordner seg nok. Jeg får sette meg ut på trappa og se på solnedgangen i kveld, så blir vel livet herlig igjen;)


Ha en fin kveld alle sammen! Det er fortsatt tid til å melde seg på min give away!

7 kommentarer:

 1. Så fint du har pyntet på trappa:)
  Elsker den slitte krakken din, en sånn har jeg vært på utkikk etter lenge:P
  Er så koselig å ta morgenkaffen ute på trappa, i sola:)
  Her er det grått om dagen...kjedelig.. men håper været tar seg opp i august når vi skal ha ferie;)

  Nyt dagene vennen:)


  Klem Lise

  SvarSlett
 2. Hei hei. Så fint at du fant meg da, så kunne jeg titte inn hos deg også. Kjekt å treffe en nordmøring her inne, har ikke funnet så mange av dem enda. Kjempefint inngansparti du har, likte så godt den murte trappa med smijernsgelender, og benkene var herlige. Her må det være koselig å sitte, ja.

  Ha en fin ny sommeruke :))

  SvarSlett
 3. Så fine bilder av ditt kjempekoselige inngangsparti, smart med den matta over benken :)
  Her har vi okergult hus men nå har jeg de 2 sista dagene stått på å fått inngangspartiet lyst ivertfall, mangler bare dørlistene å litt stæsjing nå å det får bli i morgen tror jeg :)

  Ønsker deg en fin morgendag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder og kjempefint inngangsparti:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. Så flott inngangsparti:)
  Likte så godt benken din, akkurat så slitt som eg liker det;) Vi har akkurat tatt huset utvendig, men målinga gjenstår.
  Lurte lenge på kva farge vi skal ha. Men no har vi endt opp med å bestemme oss for kvitt vi og:) Eit trygt og flott valg!;)
  Ha ein fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Så koselig med markblomster på trappen, og benken din var kjempe fin ;o))
  Ja, du har rett - ting tar tid med hus og prosjekter..bare å smøre seg med tolmodighet , hihi ;o))) Lykke til med klippetraktor ;o))

  STOR klem Elisabeth

  SvarSlett
 7. Ting tar tid... Her i huset skjer ting i sakte tempo... Men så er det så fantastisk når ting endeleg kjem i orden! :) Det viktigaste er å ha gode planar ;) Vakkert på trappa di, er så fint med markblomster! Håper dokke fekk klipparen i gang, og at mannen koser seg med plenklipping!

  Ha vakre dagar!
  Klem Elin :)

  SvarSlett