Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

lørdag 2. juli 2011

Fotballcup og loppemarked!

I dag stod vi opp tidlig og reiste til todalen på fotballcup! Det regnet og var skikkelig grått da vi reiste men det letnet litt og ble faktisk en tørr og passe varm dag. Hele familien har koset seg på et flott arrangement. Siden dette var den årlige "todalsdagen" var det mer enn fotball på tapetet, bl.a. loppemarked! Jeg som aldri har vært på loppis før syntes dette var stor stas;) Vi hadde ikke med tilhenger, så hjørneskapet og et fint kjøkkenmøblement måtte vike for noen små ting. Men litt fikk jeg med meg. Som det nydelige brødfatet med teksten "gi oss i dag vårt daglige brød", jeg har ønsket meg et sånt i mange år, så da det lå på et bord foran meg var jeg snar til å gripe sjangsen! Det er helt uten skader, og i nydelige farger.


Denne lykten fra miljøgården som er ser ny ut (prislapp under), betalte jeg 10 kr for, og den var jo litt søt da..


Disse fine gamle øsene ble mine for kr 15 pr.stk. og de er kjempesjarmerende og velbrukte:) Jeg kjøpte også et speil for 50 kr som jeg tenkte å male.


Disse nyannskaffelsene førte selvsagt til en rask "ommøblering" av dill og dall på stuen, Og nå ble det koselig og med tente lys til lørdagskvelden.
Fotball-knøttene våre gjorde det kjempebra, og vant alle tre kampene de spilte! Så nå er vi alle fornøyde med dagen og trøtte som noen strømper, i allefall vi voksne;) Nå håper jeg på en trivelig og avslappende kveld i sofakroken med en bok og litt håndarbeid! akkurat som jeg liker det...Tusen takk for at dere titter innom, det gjør meg kjempeglad! og takk for de koselige kommentarene jeg får. Selv om det ikke er så mye å blogge om for tiden, setter jeg veldig pris på tilbakemeldinger fra dere:) Håper alle får en super lørdagskveld!

6 kommentarer:

 1. Hei Hanne!
  For noen kupp du har gjordt i dag! Da er det ekstra gøy å ta det med hjem:)
  Speilet til 50 kr er jo bare et kupp! Kommer til å bli lekkert!
  Ha en deilg kveld!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Du har virkelig hatt hellet med deg idag, masse fint jo:):)
  jeg er på jakt etter gamle speil, som er så gamle at de er sånn boblete i glasset vettu..men ikke lett å finne... moro å være på jakt da;)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Den lekre stova da!
  Likte så godt bilda..Nydeleg ♥

  Nyt retsen av helga :)

  Klem frå Astrid ♥

  SvarSlett
 4. Så flotte loppe kupp!
  Klem

  SvarSlett
 5. Kjempefine loppekupp du har fått tak i:)
  Ha en kos dag
  klemklem

  SvarSlett
 6. Ett jättefint fat, står det någon stämpel under tallriken var den kommer ifrån?

  nettan.klar=
  enkla nettan

  SvarSlett