Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 27. april 2011

Kroken med det rare i, og møbler i bevegelse;)

God morgen! Jeg står opp til strålende vær, og viser dere kveldsbilder! Jaja...
Nå er det på langt nær første gangen jeg viser bilder fra det lille hjørnet i stua mi. Tusen takk for hyggelige ord om min forige ommøblering, jeg likte det godt selv og;) Men så har jeg ikke vært fortrolig med bare å ha spisebord på kjøkkenet, dermed startet en ommøblering med stor domino-effekt...


For å få spisestuen inn i stuen, måtte det digre monsteret av en flatskjerm-tv ut! Jeg måtte virkelig jobbe litt for å få det igjennom! Jeg kommer nok til å savne å krype opp i sofaen og slappe av med et tv-program, men nå får jeg bedre tid til interiør-prosjekter og hobby, ikke sant?
Tv har byttet plass med skjenken min. Mye finere utsikt fra sofaen nå vil jeg mene.
Ser at skapet trives attmed min nymalte stuedør;) Blir mer og mer fornøyd med den forvandlingen!

Så nå er gyngestolene og det gamle bordet tilbake til utgangspunktet, men nå med selskap av kjøpmannsdisken min! Og hvis det er noen som lurer, kan jeg bekrefte at jeg gleder meg til dette store vinduet forsvinner.


Her er en tom vegg som skriker etter en tallerkenhylle!! Åh som jeg ønsker meg en sånn.. Ellers må jeg si at jeg er ganske fornøyd med forandringen, selv om jeg ikke fikk sett frustrerte fruer i går! Hører med til historien at vi nå her to tv` på loftet, men den ene har vi ikke koblet opp enda. Og forandringen førte til ommøblering av kjøkken, loftstue og lekerommet til ungene. Så nå er jeg støl i hele kroppen, men glad!

Ha en super dag alle sammen! Jeg skal bruke den til å hente noe til kjøkkenet mitt;)

3 kommentarer:

 1. God morgen

  Sitter her med min morgenkaffi og nyter de flotte bildene fra stuen din.
  Her var det koselig og gjennomført.
  Ja, det tv tar stor plass....vår tv oppå en hvitmalt gammelsjenk, fyskam!...får starte forhandlinger jeg og...

  Ha en kjempefin dag, og takk for jeg fikk stikke innom på en morgenkaffi.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei, Hanne! SÅ koselig spisestue!!

  Tusen takk for hyggelig hilsen:) Ha en fortsatt super uke!!

  STOR klem
  Anette:)

  SvarSlett
 3. Hei Hanne :) Tusen takk for koseleg helsing på bloggen min! Du har verkeleg stått på må eg seie! Kjempefint vart det. Så koseleg stove du har, likte spesielt godt den fine skjenken din og kjøpmannsdisken med den søte tildaen på. Ja det er sant at TV kan stjele mykje tid, så det er like greit å få den litt lenger bort. Det er jo så mykje anna kjekt ein kan finne på! Me veit å lage oss prosjekt me bloggedamer ;)

  Klem fra Kristina

  SvarSlett