Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 3. august 2011

Herlig bok om cupcakes og fargerikt teselskap i hagen:)

En helt nydelig bok om cupcakes har flyttet inn til meg:) Dette var kjærlighet ved første blikk! Herlig omslag med nostalgisk følelse, fra blant annet bokstavene som tittelen er skrevet med..

Innholdet skuffer heller ikke! Her er grundig innføring i hvordan å trylle fram de lekreste cupcakes, enkle oppskrifter med lett tilgjengelige ingredienser, og helt nyydelige bilder!


Skjønne cupcakes som kan erstatte bryllupskaken...

Eller hva med disse herlige vannilla-cupcakes som lages på Magnolia  Bakery, kjent fra "sex og singelliv"?
Og disse baileys-cupcakes smaker sikkert fortreffelig på en fredagskveld;)


I går kunne jeg endelig nyte litt sol ute! Et fargerikt sommerbord med te og nystekte scones er herlig på fine dager!


Nå skal jeg ut og handle litt før jeg får besøk av Mamma og Pappa. De er naboene våre, men holder til på hytten i ferien, så i dag kommer de hjem på dagstur. senere i dag skal vi besøke broren min, for han har bursdag i dag! Hurra for verdens beste Lillebror som blir 27 år i dag!

Vil ønske alle en riktig fin sommerdag!

3 kommentarer:

 1. Så fint det kommer til å bli på gulvet du har fått fram. Er jo så koselig med tregulv. Likte den boka di, lekre kakebilder. Supert laget til i hagen, nyt sommern!

  SvarSlett
 2. Ser ut som en herlig bok..Herlig altså.. Og jeg som er elsker cupcakes,boken er kanskje noe for meg(??)=) Ha en flott dag videre=) Nyt dagen=) KLem Josefine

  SvarSlett
 3. Eg elsker slike bøker! Finfine bilder :) Og tusen takk for gåve i posten:)) Fallt veldig i smak:)) Skal nok blogge om det, berre eg får tatt bilder:)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett