Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 10. august 2011

Mannen river og jeg "stæsjer"

Jeg som har maset om denne gangen min lenge, og sagt at nå er den snart ferdig, må bite i det sure eplet og si at det faktisk går i motsatt retning.. Mannen har revet av panelet på veggen mot kjøkkenet og funnet både fukt, råte og sopp. Så da må vi rive hele veggen før vi kan kle den igjen! På motsatt side av veggen er vårt nåværende kjøkken, og det vil vi nødig rive uten at det nye er sånn halvveis på plass! Dermed skal det nå rives vegger på det kommende kjøkkenet, og alt må flyttes på! På den måten havnet det lyseblå skapet fra stuen her ute i gangen. Jeg orker ikke å vente med å ha det koselig her ute i mange mnd, så da må det selvsagt "stæsjes" litt;)


Veggen som er halvveis revet, så ikke særlig lekker ut, så her har jeg rett og slett bare gjort det beste ut av det og hengt opp en hvit "lin-gardin" som jeg hadde liggende! Det ble lysere og koseligere enn å se på en råtten plankevegg;) Gangen har nå blitt et fargerikt rom som jeg blir i godt humør av å gå gjennom.


 Denne klokken kjøpte jeg på jysk for en veldig billig penge i fjor sommer, men den har ikke vært framme enda. her passet den godt sammen med den slitte vindusrammen. Tilda ble også med ut i gangen, for hun trives så godt på det blå skapet! Dere er sikkert lei av henne for hun har vært vist i flere innlegg, men jeg elsker fargene!


Jeg har aldri vist bilder fra dette hjørnet av gangen, bare det andre. Men sånn ser det altså ut når vi kommer inne døren akkurat nå;)

Takk for hyggelige kommentarer som jeg får, det er veldig kjekt! Og velkommen til nye følger, håper du vil trives:)11 kommentarer:

 1. Enda godt dere fant ut hva som skjulte seg inni veggen før det hadde spredd seg i hele huset.

  Smart å henge en gardin foran! Det skal jeg huske til neste gang vi skal "herpe" noe her hjemme.:))

  Ønsker deg en herlig dag!:)

  SvarSlett
 2. Uff,så tragisk,men det var jo godt dere fant ut av som skjulte seg bak veggen-hell i uhell kan man vel si??
  Og så smart og henge opp en gardin foran,så slipper du/dere å se på en råtten grusom vegg..Smarting....
  Hyggelig du har gjort det altså..Du er såå flink til å stæsje=)=)=)=)
  Stor klem fra Josefine

  SvarSlett
 3. Kjempe koselig! Du er flink til å gjøre det beste ut av det må eg si. Lykke til med riving og oppbygging!

  SvarSlett
 4. Det ser absolutt ikke ut som om dere driver å river der nei. Dere har det utrolig fint!:)

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 5. Sååååå koselig!! og den vindusrammen var kjempe fin, skikkelig søt med stoff inni rutene..eller er det tapet???

  Nyt kvelden (tross sopp og råte) ;o))
  Klem Elisabeth ;))

  SvarSlett
 6. Nå har jeg kikket og kikket, og sett mye fint i fra gangen din! Så stilige detaljer og møbler. Likte veldig godt den grønne kassen, og skapet. Supert var også den grønnaktige vindusrammen du har satt papir i. Nydelig!

  SvarSlett
 7. Åh så kjedelig å finne det då :-/ Men men, du blir glad når det er ferdig! Å da blir det sikkert så fint :) Veldig koselig blogg du har. Legger meg til som følger :D

  Ta gjerne en titt inne hos meg og :)

  Klemmer fra Stine :)

  SvarSlett
 8. "snadder" i veggene må helst fjernes ja og fint at det ble avdekket. Nydelig stæsj og den lysblå fargen er bare så fin. Var faktisk innom malebutikken denne uka for å hente fargeprøve på lignende lysblå farge:)Dekorativt

  SvarSlett
 9. Hei Hannemor! Herlig i gangen din! Kjenner i gjen følelsen med å ha det koselig rundt seg, selv om man pusset opp litt :) klem fra solveig

  SvarSlett
 10. Du har jo virkelig laga det flott til slik at du har mykje fint å sjå på :) Og det er sant at det treng me alle og ein kvar. Eg ser at me har flytta mottsatt veg, eg er sunmøring som flytta til Hordaland (men no bur me i Stavanger og blir nok her). Såg forresten i eit av dei nye interiørblada ein reportasje om ho som har laga Tilda dokkene, *sukk* der var det koselig du! Ser du har det grådig fint og koselig, og det teppet du har laga til ditt tantebarn var nydelig! For ei flott gåve, det ligg nok mange timers arbeid bak! Takk for koselig helsing, legg meg til som følger hos deg for her var det så koselig :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 11. Og så burde eg jo klart å klemt inn nokre "koselig" til, haha, herlighet...

  Koselig klem frå Eli ;)

  SvarSlett