Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 4. august 2011

"Prøve-stæsjing" av gangen!

Gangen er fortsatt ikke ferdig. trappa er fortsatt ikke slipet, og på ene veggen må vi kanskje rive av panelen, da den viste seg å være litt "morken" nede ved gulvet.. I så fall tror jeg vi setter opp plater med en fin tapet istedenfor å ha en vegg med ulik panel.. Uansett, i kveld klarte jeg ikke å holde meg lenger. Jeg bare måtte "stæsje" litt der ute! Noen som kjenner seg igjen kanskje;)


Jeg var så heldig å få med meg to skatter hjem på en gang for litt siden! Jeg var i snekkerboden til Pappa da jeg fikk øye på en "kurv" i fjøsgangen utenfor. Bestefars gamle vin-ballong! Jeg får nok aldri bruk for den, men den er jo veldig dekorativ, ikke sant? Da jeg kom med et ivrig utbrudd, var Pappa snar med å be meg ta den med meg hjem..
Da jeg spurte om jeg kunne få den gamle grønne kassen, fikk jeg også ja, og gleden var stor! Sånne enkle gleder i hverdagen er så herlige:)
Dette har vært en liten ved-kasse, og den har en alldeles nydelig grønnfarge! Nå står den i gangen til oppbevaring av sitteputer.
Noen som husker det gullfargede speilet jeg kjøpte på loppemarked for en femti-lapp? Du kan se det i dette innlegget.Her er resultatet av en liten makeover..

Et rufsete strøk med pastellgrønn maling ble riktig så fint, og det fikk et litt "patinert" utseende.

Selv om rommet ikke er ferdig er det kjekt å ha det litt koselig her ute. Dette er jo det første rommet gjester kommer inn i.

Jeg kjøpte en skjønn knagg-rekke på salg da vi var på ferie, og den ble en fin fargeklatt her.


Bade-Tilda som fremdeles ikke har et bad som er stort nok til at hun kan flytte inn, har flyttet seg fra kjøkkenet til gangen. Her ønsker hun velkommen til oss:)

En kost er kjekt å ha i et rom der det blir tråkket inn med sko. Da er det ikke en ulempe at kosten og brettet er fine i tillegg! Dette kost og brett-settet er kjøpt hos Lobelia for et par siden.

Jeg har fortsatt ikke bestemt meg helt for om gulvet blir malt eller ikke. Det er lakkert, så det er lett å vaske som det er, men jeg elsker også lyse tregulv! Det blir nok som det er en liten stund til, og så får vi se om jeg plutselig drar fram malesakene!
Jeg vil ønske alle en god kveld og en fin fredag!

3 kommentarer:

 1. Den putekassen din var kjempe skjønn!! Herlig farge ;o)))
  Speilet var nydelig også ;o)))
  Stor klem Elisabeth

  SvarSlett
 2. Hei på deg!!
  Kjenner meg igjen der, her skal gangen få en liten make-over også.. ikke noe store greier, men litt ny tapet, maling og nye lister skal vi få til og jeg GLEDER MEG til å kunne få en fin og innbydende gang!:))

  Kjempefin den grønne kassa der altså, ønsker meg noe slikt selv.

  Ha en fin Helg -
  Klem Jatte♥♥

  SvarSlett
 3. Sååå fiiiin!! Nydelig altså,Hanne =)=)
  Kjenner meg godt igjen med dette at det "klør" i fingrene etter å stæsje opp=)
  Putekassen din-LIKER LIKER LIKER!!!
  Ha en topp Fredag=)
  Klem Josefine

  SvarSlett