Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 15. august 2011

Kjøkken-endringer fra jeg startet å blogge til i dag!

I dag er batteriet mitt flatt! Jeg orker ingenting og og er rett og slett litt "molefunken".. Det har blitt noen timer i sofaen i dag, og det bærer huset mitt desverre preg av;) Ikke mye nytt å melde med andre ord, men jeg begynte å se på albumene mine siden jeg startet å blogge i mars. Det er artig å se hvor mange ganger det har forandret seg både i stue og kjøkken siden den gang! Det er noe av det som gøy med å blogge, at man kan ta tilbakeblikk.. Spiseplassen på kjøkkenet har vært forandret noen ganger og jeg tenkte å gi dere et tilbakeblikk i dag..

I mars hadde jeg fortsatt spisestuen på kjøkkenet,og ingen spiseplass på stuen. Jeg savnet veldig et bord på stua som bare kunne stå på stas til hverdags.


I april klarte jeg endelig å overtale gubben til å flytte spisestuen inn på stuen! Han påstod hardnakket at det var for trangt og at det ikke ble fint, men han måtte innrømme at det faktisk ble fint..
Samtidig, altså i april, flyttet den koselige benken inn på kjøkkenet vårt, og det ble samlet litt møbler til en ny spiseplass på kjøkkenet.
Samtidig var våren og påsketider stor innspirasjon til gule blomster på kjøkkenet!

I mai ble den trehvite benken som i sin tid ble laget av Morfar malt pastellgrønn. Jeg ble veldig fornøyd og syns formen kom mye mer til sin rett! det ble også lysere på kjøkkenet.
De svarte stolene ble også byttet ut med noen hvite ikea-stoler som tidligere stod på lekerommet til ungene.
En fredag i juli fikk jeg endelig "onna over meg" og malte kjøkkenbordet hvitt. Det ble utløst av en plutselig ide om noen lilla detaljer på kjøkkent, så den dagen ble malerkosten svingt med både lilla og hvitt! Og lilla blomster ble kjøpt inn til helga.


Og sånn ser kjøkkenet ut i dag, bortsett fra at noen av blomstene har visnet og oppvasken står og venter i oppvaskkummen... Men snart skal dette kjøkkent rives og et nytt ta over! Jeg gleder meg veldig til bedre skapplass og benkeplass!

Jeg ønsker alle som titter innom en fortsatt fin kveld,og en trivelig tirsdag!

5 kommentarer:

 1. Vi har vel alle slike dager ! Setter pris på at du er så ærlig !
  Morsomt å se forandringen hjemme hos deg :)Blir så gla av å se alle de spreke fargene du bruker.

  Ha en avslappende kveld :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så gøy å se forandringene du har gjort underveis! Det ser veldig veldig koselig ut nå! :)

  SvarSlett
 3. Ååå, dere har så utrolig skjønt kjøkken♥

  Ha en fin uke,
  Klem Jatte :)

  SvarSlett
 4. Så fint det har blitt! Du har et nydelig kjøkken.
  Klem

  SvarSlett