Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

lørdag 20. august 2011

Plukke røsslyng på en lørdagskveld.

Jeg er så heldig å ha skogen rett bak husveggen min, så da jeg plutselig fikk et innfall at jeg skulle plukke røsslyng, var det hele gjort på mindre enn fem minutter! Røsslyng har så nydelig farge, og er veldig fint å pynte med på høsten! Det blir nok plukket mer og satt i passende krukker på trappen en annen dag.. Fint å pynte med lyng både ute og inne..


Pappa var snill og kom med en "ny" vinballong til meg her en dag. Samme fine grønnfargen som den første, men uten kurv. Så fine synes jeg. sinkbøtten passet godt her. Fint å blande materialer som tre, kurv og sink..


En gammel emaljebøtte med røsslyng på trappen..


Lilla lyng i lilla hylle ble også fint..Lyngen er en fin fargeklatt i det rene hvite og svarte på kjøkkenbenken..


Jeg vil ønske nye følgere varmt velkommen! Tenk, nå har jeg over femti som liker bloggen min! Jeg er veldig overrasket, og veldig glad:)


God helg videre alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Flott å dekorere med slik lyng, tror jammen jeg skal gå ut å plukke litt jeg og.. Fant ett fint serveringsfat i hvit porselen på garasjesalget. De hadde noen flotte gamle nymalte møbler også.. artig! Go søndag til deg! klem

  SvarSlett
 2. Moltodolci questi angolini!Rosetta

  SvarSlett
 3. Kjempefint! Passet veldig godt til fargene på kjøkkenet ditt:) tror jammen jeg skal ta en tur ut og se hva naturen har å by på jeg også! ha en trivelig søndag :)

  SvarSlett
 4. Så koselig! Vakkert pyntet på trappa.
  KLem

  SvarSlett
 5. Ser visst ut som jeg må ha meg en skogstur, gitt! Dette var jo kjempelekkert :)
  Ha en finfin kveld videre!

  SvarSlett
 6. Så fint det ble:) Lyng er høst for meg.. og jeg har enda ikke klart å kaste ut sommeren.. vet heller ikke om jeg har råd til å bytte ut alt av pastellputer og duker, for så å få inn høstfarger. Men sommerblomstene ute må snart byttes ut med lyng:) Veldig fint å blande forskjellige materialer og du har gjort det på en nydelig måte:)

  Ønsker deg en super uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 7. Hei Hanne :)
  Røsslyng er bare så fint ღ Jeg også bruker å pynte med dette om høsten, så herlig en farge ღ Kjempefint dekorert her hos deg både ute og inne… Gratulerer så masse med 5 års dagen til din datter som var :) Superskjønne cupcakes du har laget, og nå fikk jeg plutselig lyst på karbonadesmørbrød :D Nydelige roser du har kjøpt deg også ღ

  Tusen takk for alltid koselig ord og kommentarer inne hos meg :) Her hos meg har det vært litt stille i sommer. Har vært på bloggbesøk men jeg har vært dårlig på å legge igjen noen ord selv, men er nå tilbake for fullt … Ønsker deg en flott kveld videre, og ukestart :) Stor klem fra Mette

  SvarSlett