Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 19. august 2011

En svart utfordring!

Damen bak den herlige bloggen Sukkertøy for øyet har laget en utfordring hvor du skal vise fram sorte ting i hjemmet ditt! Jeg hadde nok mye mer svart for bare et par år siden, men synes fortsatt det er fint med litt kontraster i interiøret. Her er noe av det jeg fant på min leten i kveld..

Et svart speil står på den hvite skjenken som en fin kontrast. "kurv" er også en fin og varm detalj. Den gamle svarte symaskinen står også her.


Den fine gulvlykten vi fikk i bryllupsgave for snart 8 år siden blir jeg aldri lei av! Den gir så fint skyggespill..


Ungene sine svarte stoler på lekerommet..


En svart kommode står på Arnold sitt rom. Synes det blir en stilig kontrast til hvite vegger og gulv..


Vi har svart spisestue. Jeg har gått i tanker om å male denne lys, men det er mye arbeid og egentlig liker jeg den også som den er i den ellers lyse stuen.. Jeg skal bytte stoltrekkene, men ting tar tid;)


Lysekronen over kjøkkenbordet er svart..

Stasjonsklokken er jeg veldig glad i..Fredagskvelden er godt i gang, og denne helgen har jeg fri! Deilig å vite at helgen kan tilbringes sammen med familien:) I morgen skal vi til Søya på fotballcup og heie fram Arnold sitt knøttelag. Søndagen har fortsatt blanke ark..
Ha en fortsatt fin kveld og en riktig god helg alle sammen!


3 kommentarer:

 1. Hei på deg igjen... ja nå er bloggferien over hos meg.. (på tide..) Du har lagt inn masse fint, likte oversikten på kjøkkenforvandlingen din.. ble bedre og bedre :) Litt svart og mørke møbler må til, har faktisk en hel del.. selv om noe har blitt hvitt og grått i sommer. Det kommer på bloggen etterhvert. Idag skal jeg på garasjesalg her på os, hos hun som har bruktbutikken her. Ønsker deg en gooood helg!! Klem! :)

  SvarSlett
 2. Har noen svarte ting jeg også ja, som jeg liker og mest sannsynlig kommer til å fortsette å like :)

  SvarSlett
 3. Hei! her var det mye fine sorte ting, liker så godt de gamle sorte symaskinene.

  Klem fra Sigrid :)

  SvarSlett