Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 5. august 2011

Gammel krakk til blomsterbord, og helgens blomsterkvast..

I dag har jeg tatt in en trebeint krakk fra låven. Synes den er så skjønn! Den ble et fint blomsterbord i kroken av spisestua.Noen stygge flekker på gulvet som ikke går bort, kom veldig godt fram her.. Gulvet skal uansett fjernes en vakker dag, for under dette og x antall andre lag, ligger plankegulvet!

Kjøpte meg en lilla orkide i dag. Herlig fargeklatt!Til slutt må jeg ta med bilder av fredagens blomster. Har blitt nesten avhengig av friske blomster til helgen! Nå skal jeg rett nok jobbe hele helgen, men det er fredag like fullt.. I dag ble det rosa og hvitt i muggen på kjøkkenbordet!


Nå skal jeg ut i det fine været igjen og henge opp en klesvask, og lese litt i en bok.
Så vil jeg ønske alle en fin helg:)
4 kommentarer:

 1. Den krakken var herlig!
  Jammen godt du fikk den inn fra glemselen ;)
  Nyt god været... her er det øs pøs!
  GOD HELG ønskes deg også.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Nydeleg krakk! Eg får meir og meir sansen for slike møbler som ser brukt ut. Ikkje alt skal målast, og det er bra at du har bevart den som den er:)) Herleg med blomster. No i sommar har eg plukka inn masse markblomster som har pynta opp, og sjølvsagt nokre kjøpeblomster i ny og ne. For blomster MÅ eg og ha;)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei på deg.

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg. ;o)))

  Så koselig blogg du har, å et fint hjem.

  Ha en fin kveld.

  Klem Simone ;o)

  SvarSlett
 4. Hei vennen ! :)

  For en nydelig krakk, full av herlig sjarm. ♥ Litt fargeklatter er ikke å forakte, og jeg er også helt avhengig av blomster. ♥

  Nyt dagen Hanne Margrete, kose deg ! :)

  God klem fra Anette

  PS: Sa feil farge til deg tidligere inne på innlegget om gulvet ditt i gangen. Har kanskje ingen betydning, men ville rette det opp alikevel. ;) Jeg skrev Tåkegrå, men fargen vi endte opp med å bruke heter Skygrå. Vi vurderte førstnevnte nemlig, men den ble for mørk.

  SvarSlett