Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

tirsdag 9. august 2011

Mine første cupcakes, og litt stuebilder.

i går prøvde jeg å lage noen cupcakes. Jeg har hverken sprøyte eller stativ, så det var jeg så heldig å få låne på jobben! Vi skulle nemlig ha babyshower for min svigerinne i går, og da må man ha rosa cupcakes, ikke sant? Med det jeg hadde for hånden, nemlig enkle hvite papirformer og litt forskjellig strø, ble resultatet sånn..

Den rosa glasuren er osteglasur med rød konditorfarge, og den ble veldig god på lyse muffins. Sjokolademuffinsene fikk glasur med smeltet mørk sjokolade, smør og melis. Jeg har veldig lyst på mer utstyr og fine former så jeg kan lage forskjellige varianter, for dette er både gøy,dekorativt og godt;) Fint alternativ til et bursdagsselskap eller klubben!
Dekorativt på stuebordet! Og med litt blomster i tillegg trenger man ikke mer for å få det koselig i stuen på en grå sensommerdag..


Rosa detaljer i stuen er alltid koselig! Det er, og blir enda mer kaos rundt i huset, og da er det koselig å ha noe pent å se på innimellom;) Nå er vi begynt å rive vegger rundt omkring, og nytt kjøkken skal forhåpentligvis ta form utover høsten.
Oda Marie på snart fem år, liker også å pynte, så dajeg kom hjem fra babyshower i går kveld fikk jeg se dette..
Hun hadde plukket roseblader (fra naboens hage) og strødd på bordet.. Riktig så dekorativt rundt den rosa buketten. Den har også blitt litt fyldigere fordi hun har fått noen rosa blomster av nabodamen og puttet oppi vasen..  Det er ikke så lett å se på bildet, men hun har også klippet ut hvite hjerter av papir og lagt innimellom;) Trykk på bildene så blir de litt større..


I kveld skal jeg sette meg i sofaen med et pledd, en god kopp te og det nye "rom 123". Gleder meg! Så vil jeg ønske alle en fin tirsdagskveld!7 kommentarer:

 1. Deilige kaker og koselig stue du hadde :)
  Her kommer jeg gjerne igjen !
  Ha en god kveld !

  Hisen fra meg

  SvarSlett
 2. ohlalaaaaa...for noen cup cakes:) De så himmelsk gode ut, det må jeg si...
  Kjempekoselig i stuen din, gjennomført og stilig:)
  Ha en fin kveld Hanne Margrethe:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei, du har en flott og kreativ blogg, kakene ser kjempe gode ut, og teppet ditt er stilig.
  Du skrev du ønsket deg mer utstyr, de selger knall rosa cupcakes maskin som steiker 7 kaker, om gangen med følger oppskriftsbok bok og kremsprøyte med diverse motiv til å benytte seg av på netthandelen. Du har fått en ny følger.
  Hilsen Karianne

  SvarSlett
 4. Ahhh,så herlige cupcakes!!! Nå teller jeg ned til kurs med P4B=) Det er jo så moro å bake cupcakes=)Det er noe annet enn flate vi hadde her i Norge med melis glasur...fniis...
  For en flott stue du har=) Koselig som bare det..Og for en nydelig pynting av din fem åring..
  Kos deg med te,pledd og herlig magasin..Beste oppskriften på en flott tirsdags kveld...
  Her i huset blir det greys anatomy på tvn,ren avkobling med andre ord.
  Ha en fin kveld,Hanne!!!
  Stor klem til deg=)

  SvarSlett
 5. Muffinsene ser kjempe fineog veldig gode ut!
  Klem

  SvarSlett
 6. Så fine bilder og nydelige cupcakes. Jeg skal også ha babyshower snart så da tenkte jeg at jeg også skulle prøve meg ;o)) Har smakt frostingen med kremost..mmmmm, den er kjempe god!!
  Nydelig i stuen din med rosa detaljer, blir jo så koselig da ;o)))
  STOR klem Elisabeth ;))

  SvarSlett
 7. dine første cupcakes !? nei nå tuller du ... de ser jo helt fantastiske ut :D
  Lekre bilder fra stuen din også. Herlig blogg i det hele tatt så legger meg til som følger.
  ha en toppers dag :)

  SvarSlett