Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 8. august 2011

Lappeteppet er ferdig:)

Endelig er lappeteppet til mitt kommende tante-barn ferdig! Og bra er det, for nå er det fjorten dager til termin! Vi er alle veldig spente og gleder oss såå mye til å se det lille, nye mennesket! Håper foreldrene blir fornøyde med vognteppet sitt!

Lykke til kjære Lene og Per Tore, jeg er veldig glad i dere! Nå er det like før vi alle kan glede oss over den nye babyen!

Håper alle får en koselig mandagskveld!


4 kommentarer:

 1. Så fint det ble Hanne:-) Det kommer nok til å bli flittig brukt ja! Pynter opp en svart vogn dette ja:-) Nå er vi alle spente, og lurer på når den lille har tenkt å komme;-) Glad i deg også:-)
  *Lene*

  SvarSlett
 2. Heia Hanne :)
  Så nydelig vogn teppe, tenker de blir glade for det ja :)
  Heldig dere som er så flink til å hekle, tenkte å lære meg det iløpet av høsten for det er jo så mye fint man kan lage selv :))

  Ønsker deg en fin morgendag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 3. Hei,Hanne!!
  Så nydelig vognteppe... Det kommer nok til å bli mye brukt=)=) Lykken er jo en liten en i armene sine med et teppe som er laget med kjærlighet (og garn selvfølgelig) Så flink du er må jeg si...Flinka.....
  Ha en super dag,søta=)
  Klem Josefine

  SvarSlett
 4. utrolig lekkert vognteppe i vakre farger, det hadde iallefall jeg blitt hoppende glad for. Er så kjekt å få slike gaver som det ligger mye arbeid og omtanke bak, de betyr noe speielt. ønsker deg en fin dag. klem monica

  SvarSlett