Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

tirsdag 1. januar 2013

Min årskavalkade 2012!

Godt nyttår til alle mine lesere og venner! Året 2012 har vært varierende i forhold til bloggens innhold, men jeg har klart å finne bilder fra hver måned og skapt et lite tilbakeblikk på året som har gått. 

Januar:


Stuen var helt ny rett før jul, og nå var det herlig å kunne tømme den for julepynt og virkelig se hvor lyst og lett det var her! Et blankt lerret å kose seg med! Rosa hortensia var et blikkfang i stuen denne måneden!

 Februar:

I februar malte jeg vegger, tak og gulv på det som skulle bli vårt soverom. Et dystert og nedslitt rom hvor vi bodde hele familen under den tre måneder lange oppussingen av stue/ kjøkken før jul, ble nå et lyseblått paradis! Maling gjør underverker..

 Mars:

Lyset og våren inntar kjøkkenet. Påskeliljer og perleblomster lyser opp på kjøkkenbenken. Jeg får sakte men sikkert hengt opp ting på veggene, som den mintgrønne hyllen til pyntehåndkle.

 April:

Filleryer har inntatt kjøkkengulvene og jeg var veldig fornøyd. Siden har de vært av og på, for forandring fryder;) Vinballongen står så fint til det lyseblå bordet på stuen..

 Mai:

Lyst og rent på stuen med blåstripete duk og rød pellargonia som blikkfang. Herlig nostalgi når sommeren nermer seg! Trappa pynter seg med sommerblomster..

 Juni/ juli:

Sommerstue! Blondegardiner og pellargonia i stuevinduet. Lyseblått og rosa preger denne måneden..

  August:

 Veldig dårlig måned for bloggen min! Vi var i bryllup til min bror, og jenta mi var stolt brudepike med denne nydelige buketten..

 September:

Jeg gleder meg til høsten og hekler lyslykter, får inn mørkere farger og ommøblerer sånn at jeg får samlet to-seteren og tre-seteren. Dermed har stuen forandret seg enda en gang på kort tid..

 Oktober:

 Loftstuen kan endelig tas i bruk, selv om det gjennstår litt malingsrbeid(faktisk enda,kremt..) Jeg synes stringhylla blir kjempefin i dette lyse rommet! Et monster av en tv står på en ny og glossy tv-benk. Liker veldig godt miksen av nytt og gammelt her inne. Den grønne døra har jeg beholdt som et fargeinnslag i rommet.

 November:

 Jeg får en etterlengtet sofa-krok på kjøkkenet. Toseteren fra stuen flyttes hit, og treseteren får nytt liv på loftstua!

 Desember:

 Jeg strikker marius-sokker i julefarger, og tar et stort og for meg modig steg i å vise fram huset vårt fra utsiden! Det kan du lese om her
 Greide du å henge med på dette lange innlegget? I såfall takker jeg for bloggeåret 2012, og håper du vil titte innom igjen i det nye året!

9 kommentarer:

 1. Så koselig å se årskavalkaden din :o) Jeg gleder meg til å følge deg i 2013. Et riktig godt nytt år ønsker jeg deg :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Hei♥
  Aller fyrst vil eg ønske deg eit godt nytt år!!!!Takk for året som var:)Og for alle gode ord du har lagt att hos meg:)

  FOR nokre skjønne bilder i årskavalkada di....sukk i ♥

  Varme klemmar frå Mette.

  SvarSlett
 3. Så herlig årskavalkade,hihi stava eg det rett?så flott å sjå alle dine bilder og sjå korleis dei ulike årstidene viser igjen på interiøret,du har det så flott :)
  Her var det så godt å få jula ut,blei så lyst og lett på ein måte,merklig det kor glad vi er å pynte til jul men så er det godt å ta det vekk og!
  Gleder meg til å følge deg videre i 2013:)

  Godt nytt år til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Eg kan bare seie et stort "SUKK"... Du har det sååå koselig! Nydelige farger, og blå fargen på rommet er helt nydelig! :)

  Godt nyttår, forresten ;)

  Klemmer fra Catharina

  SvarSlett
 5. Godt nytt år, skjønne Hanne Margrete!
  Tusen takk for alle koselige kommentarer på bloggen min. Det var så koselig med ett tilbakeblikk hos deg, du har det så koselig og flott. Jeg gleder meg til å følge deg videre i det nye året.
  Titti-klem!

  SvarSlett
 6. Veldig koselig og fint hos deg også! Så flott, lyst interiør i nostalgisk stil. Dette likte jeg godt. Husker at jeg ble så inspirert av de blå veggene på soverommet da du malte der, ble skikkelig fint.

  SvarSlett
 7. Mye fint!!!
  Ja, det skal je jeg altså:-)
  Godt nyttår
  K

  SvarSlett
 8. Hei og godt nyttår!
  Så kjekt å lese kavalkaden og beundre bildene. Jeg leste helt ned:-)
  Synd at dere var syke i julen. Sykdom passer sjeldent, i alle fall ikke i julen. Men det kommer nye juler.
  Tusen takk for alle kommentarer hos meg i løpet av 2012. Gleder meg til å følge deg videre.
  Ha en fin og frisk kveld.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 9. Å så mange herlige bilder.....får lyst på vår jeg nå....så koselig hos deg !
  Godt nytt år og kjekt å titte innom deg.

  Klemmer fra Camilla.

  SvarSlett