Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

lørdag 12. januar 2013

Lørdagskveld

Så var det blitt lenger siden sist igjen! Dagene har gått i enten sykdom eller jobb, så denne lille hilsenen fra meg blir med bilder tatt  i mørke..

Jeg er såå fornøyd med mitt nye svarte lysfat fra kremmerhuset! Fresher opp på mitt hvite stuebord. Og så har jeg endelig fått de fine svarte telysestakene jeg har ønsket meg:) Var nemlig i byen og shoppet litt for penger jeg fikk til jul i går..


"nytt" og fint med det rosa lyset som fargeklatt i stua. Må innrømme at det nye året har inneholdt noen tunge dager, men jammen hjelper det på humøret å få pynte og forandre litt hjemme! Fikk kjøpt flere ting og, blant annet bilder over sofaen, men det skal dere få se mer av en annen dag!


I dag har jeg vært på jobb, så dette er min andre jobbhelg på rad. Men i morgen har jeg fri, så det er godt! Nå har jeg tent ca "tusen" lys og gleder meg til en rolig lørdagskveld!

Håper alle dere godinger har det fint! God helg:)

Klem fra Hanne!

2 kommentarer:

 1. Hei skjønne deg:)så utrulig fint det fatet var,har sansen for svart eg så det likte eg,godt å få kjøpe litt når ein har fått penger til det:)tulipaner er så fint!!

  Det hjelper ofte å pynte og stelle rundt seg,her og synest eg det nye året fekk litt vel mange utfordringer og tunge tak men heldigvis er det alltid noko å sjå fram til og være glad for:)

  Har brukt lørdagskvelden til omøblering eg,kjekkt det og:)

  Håper du får ei forsatt fine helg gode deg:)
  God og varm klem fra Lillian

  SvarSlett