Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 31. desember 2012

Siste dagen i 2012!

Det blir litt mer bilder av julepyntet stue her i dag, siden det er greit å vise fram litt før den blir ryddet vekk (ikke minst for min egen del). Bildene i dag er fra et sofaperspektiv, tatt i gårkveld og helt fritt for dagslys.
Lysfatet med Bambi i sentrum er en favoritt.


Året 2012 er på hell, og jeg prøver å tenke på hva som har skjedd i familien vår i år. Det første jeg tenker på er at vi har forlatt barnehageperioden og nå har vi to skolebarn! En jente i 1. klasse og en gutt i 3. klasse. Tiden går så alt for fort!
Vi har også oppnådd en egen liten rekord. Vi har feiret vår tredje jul her på Nyvoll, og aldri før har vi bodd tre juler i samme hus! Mye flytting har det vært, og det er godt å kjenne på at vi har landet og skal lage minner og den gode følelsen av "hjemme" i mange, mange år!


Vi har fått en ny liten nevø i årets siste måned, og det er jo en stor begivenhet! Han bor desverre langt unna oss, men håper at vi får se han igjen om ikke alt for lenge. Han har jo og en storebror som vi er svært glade i, og vi har ei skjønn lita niese i nabohuset her hjemme. Altså tre gode tante/ onkel-barn i tillegg til våre egne to!


Vi har vært i to bryllup i år. Et venne-bryllup, og et til min kjære lillebror og svigerinne! To nydelige bryllup.


Det har altså skjedd mange hyggelige ting i 2012, selvfølgelig i tillegg til noen utfordringer i hverdagen. men det har vel alle!

Jeg må få takke så mye for blogge-året 2012, og alle mine følgere, gode bloggevenner og fine kommentarer jeg har fått! Jeg hadde noen måneder med sjeldne innlegg og der jeg var lite til stede hos dere, men nå føler jeg at det har løsnet litt, og jeg gleder meg til et nytt år sammen med dere! Ikke minst på grunn av alle oppmuntrende og gode ord på mitt klage-innlegg om huset vårt.. Kjekt å se at vi er flere i samme båt, og at vi kan vise fram det vi vil, ikke bare glansbilder;)


Jeg vil ønske alle mine lesere en riktig hyggelig siste dag i 2012, og et riktig godt NYTT ÅR!

3 kommentarer:

 1. Kjempekoselig julestemning :)
  Ønsker deg et flott 2013!
  Gleder meg til å følge deg videre ;)
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 2. Hei Hanne!
  Så koselig hos deg og jeg syns det er så fint å titte innom deg!
  Syns huset ditt var flott jeg!
  Takk for skjønne spor hos meg
  Vi blogges neste år...hi,hi.

  God klem til skjønne deg!
  Klem Camilla.

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Måtte bare innom for å ønske deg en fin nyttårsaften og et godt nytt år. Gleder meg til å lese flere av dine inspirerende innlegg i 2013. Mange varme nyttårs klemmer fra Elin :O)

  SvarSlett