Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 24. januar 2013

Enkel strikkepute-glede i svart og hvitt!

Jeg har strikket pute igjen! Denne gangen med bomullsgarn og tynne pinner, så det tok faktisk ganske mange timer og dager å bli ferdig!


Den har derfor ligget i halvannen uke i sofaen allerede.. som strikketøy,hehe. veldig kjekt og avslappende med litt enkle strikkeprosjekt innimellom.Her har jeg bare strikket rette masker på rundpinne, og sydd igjen i topp og bunn. Enkelt men effektfult stripemønster i svart og hvitt (noen som ser en "rød tråd" her inne på nyåret?). Det brede feltet med svart øverst gjør at puten ikke blir for "bråkete".
 Min nye pute gjør seg godt i gyngestolen, ikke sant? Lampen i vinduet tar igjen litt av det svarte. Har veldig dille på svarte detaljer i mitt lyse interiør nå, men som med alt annet er kunsten å ikke overdrive Tror det blir en del svart og hvitt nå i vinter, med mer og mer innslag av farger til vår og sommer.


Puten kan også gjøre seg i selskap med de andre putene i sofaen. Litt hummer og kanari her nå, men jeg liker det egentlig litt..


Trodde egentlig da jeg startet på dette prosjektet at det kunne bli litt kjedelig resultat, men jeg er faktisk veldig fornøyd og glad i min nye strikkepute! (om jeg kan si det selv) Har mere garn, så skal tenke ute en pute til og. Siden dette er bomullsgarn er ikke puten så grov som de tidligere putene jeg har strikket. Derfor ser jeg for meg at disse passer supert til sommeren og!


Takk for gode ord om mitt lille "papir-klippe-prosjekt" under her! Jeg setter stor pris hvert ord dere legger igjen!
Jeg ser egentlig ganske lite på tv, men sluker det lille som finnes av interiør-programmer.. Og i kveld er det en ny episode av herlige hjem folkens! Den skal nok nytes med et nytt puteprosjekt på pinnene;)

Klem fra Hanne:)

9 kommentarer:

 1. Den puta var jo bare knallkul da... :) stilig med svart hvitt... alt blir liksom mer trendy da... kul gyngis... ;)

  Du?? hvor er de fine liftgardinene dine kjøpt??

  Så koselig blogg du har... så her fikk du deg en ny følger.

  Klems Diana.

  SvarSlett
 2. Alltid kjekt å ha et strikkeprosjekt på gang....og puter er så enkelt og greit å strikke.

  SvarSlett
 3. Den puta var så utrulig fin og i rette fargene veit du,er så fint med svart/kvitt innslag og ekstra koselig når ein har laga noko sjølv:)
  Det er så lenge siden eg har strikka og burde nok begynnt igjen,eg kunne tenkt meg ei svart strikkapute med et kvitt kors inni,du har sikkert sett teppe og puter med det,så fint særlig teppe,men har nok ikkje råd til 1600 for et teppe....det er dyrt.

  Så nydelige gyngestolen din var,utrulig koselig med gyngestolen:)

  Ønsker deg ein fin fredag,tenk allerede igjen:)
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Kjempefin pute :D Har lyst å strikke noen puter jeg også, men blir liksom aldri noe av.. er jo sååå mye jeg vil strikke *ler*

  Ha en herlig helg,
  Klemmer♥

  SvarSlett
 5. Puta ble råååå lekker, Hanne :) Så flink du er :) Passet ypperlig i stua hos deg!

  Ha en riktig fin helg, søte!
  klem fra Solveig

  SvarSlett
 6. Hei på deg Hanne:)
  Så utrulig stilig puta, så flink du er:). Ååå som eg skulle ønska at eg kunne strikka, men eg har prøvd og fekk vel bekrefta at det var ikkje noke for meg...hahaha....
  Stilig lampe i vinduet, så utrulig fint du har det i stova di:). Eg og likar godt det svarte i interiøret, kjempe stilig:)
  Og du, den lyskula på skjenken din er nydelig:)
  Fin helg til deg:)
  Vi nyter hyttelivet på Hovden i helga:)
  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
 7. Så flott den puta ble! Kjempestilig! Vel verdt jobben tenker jeg. Lurt å ha noen puter du kan bruke gjennom hele året, jeg får aldri nok av puter, men har ikke kommet meg i gang med prosjekt strikke pute enda. Ønsker deg ei herlig helg! Klem fra Nina

  SvarSlett
 8. Lekker!
  Du er bare flinkest!!!
  Fantastiske bilder som alltid :)

  Klem Gitte

  SvarSlett
 9. KNALL TØFFE
  ELSKER SVART I INNTERIØRET
  KOSELIGE STUE DU HAR
  KLEM ELI:))

  SvarSlett