Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 14. januar 2013

Kaffeglede i svart og hvitt!

Jeg vil fortsette å vise nyårets små endringer i interiøret her hjemme. Tidligere år har jeg alltid ville ha det lyst og enkelt på denne tiden av året, da gjerne med hvitt og beige.. De siste månedene har jeg blitt mer og mer dratt mot de svarte kontrastene, og synes nå det er herlig fornyende med svart og hvitt!
Det skal veldig små grep til for å få til dette, da jeg har både svarte og hvite møbler fra før, på kjøkkenet foreksempel. Her er noen bilder fra kaffekroken på kjøkkenbenken.


De hvite boksene med svarte lokk og tavlefelt på midten er så stilige synes jeg! Disse er på halv pris hos kremmerhuset nå. Koppene er også derifra, og er noe av det som har blitt kjøpt for julegavene mine;) Litt nye kopper gir meg mye glede, og på kremmerhuset har de mye fint til en billig penge!


Jeg var så heldig å få denne kaffemaskinen til jul av mann og barn! Jeg hadde ønsket meg denne og begynt å spare, så gleden og overaskelsen var stor da jeg fikk den på julaften! Nå er det blitt en liten kaffestasjon på ene enden av kjøkkenbenken, med maskin, kopper og kapsler. Kapselene ligger både i galss-skuffene og i skål oppi hylla, for jammen tar de plass..


Jeg har også kjøpt meg noen fine servietter, med en noe ironisk tekst (her i huset)..


de neonrosa stjernene er alt som skal til for en liten fargeklatt her.

Ha en flott mandag fokens! Og ikke minst...


Klem fra Hanne:)

8 kommentarer:

 1. HALLO HANNE:)
  SÅ KOSELIGT
  HERLIG SAMMENSETTING
  SÅ HELDIGE DU VAR MED GAVEN DIN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Hei skjønneste deg:)
  Det er rart kor mange inkludert meg som begynner å dra mot svart noko som hadde vært heilt utenkelig før,men det er rart korleis ting forandrer seg og det er jo så fint å ha svart som ein kontrast til det andre:)
  Kjempefine ting du har og likte så godt lampen og klokka,kjempefint:)

  Fine ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Kjempefine bilder av nydelige detaljer. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt serviettene? Ha en fin uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Serviettene er kjøpt hos Milla i kristiansund:-)

   Slett
 4. Så stilig med de sorte kontrastene!! fint du har gjort det i kaffehjørne ditt :))

  Ønsker deg en herlig uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 5. Hei på deg:)
  Eg fant bloggen din idag, så koselig:)
  Og du, eg er akuratt i samme prosess sjølv..hahaha.
  Eg og har hatt det lyst og beige og no begynner eg og snika inn svart. Syns det er så kult. Trudde jo aldri eg skulle ha svart i interiøret meir etter at eg hadde huset fult av black design ting for 10 år sidan..hihi..
  Men jammen meg er det komt hos meg og...Eg og likar kontrasten svart/lyst veldig godt:)
  Desse koppane på bilde har eg og, syns dei er knallfine:). Kremmerhuset er ein av favoritt butikkane mine, gøy og handla "dill og dall" til rimelige prisar:).
  Eg legg meg til som følgar hos deg og gler meg til og følga deg vidare:)
  Helsing Evelyn:)

  SvarSlett
 6. Det gjør seg med litt nytt og noen kontraster etter at en har kastet ut jula. Likte koppene i hylla di!
  Titti-klem!

  SvarSlett
 7. Hei Hanne Margrethe =)
  Flotte detaljer på kjøkkenet ditt =) Den kaffe maskinen har vi også her i hus men den brukes litt sånn dann og vann. I går ble det faktisk laget nesquick på den ettersom vi hadde det til kvelds maten her i hus !
  Den lager urtolig gode latter osv. Cappucino ice er helt himmelsk vist du tar i en liten touch med karamell saus. Jeg hadde helt dilla på den en stund men jeg måtte skjerpe meg for selv om de er gode så inneholder de mange kalorier og jeg har merket det på vekta...wiii nå må det skjerpes etter jula for buksene har blitt litt trange i jula. Desverre så har jeg et kropps anlegg som legger fort på deg !!!

  Har tittet her hos deg en stund og fått med mange fine innlegg og ikke minst nyttårs kavalkaden, den var flott !

  Nå har jeg en liten pause i matlagingen, driver å mekker i hop en saus til hjemmelaget lasagne så jeg er skikkelig kokka i dag og serviettene hadde passet meg perfekt hahahaha........!!!

  Ha en GOD dag Hanne Margrethe =)
  Gode klemmer til deg.

  SvarSlett