Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

søndag 13. januar 2013

En seks-årings tavlekunst...

kan være det som skal til for å få et lite hjørne av kjøkkenet til å bli litt friskere på nyåret! Oda Marie ville gjerne gjøre denne lille tavlen litt finere for meg, og et par minutter senere var den blitt akkurat det!


En stor stjerne og masse stjerneskudd, og et lite hjerte:) Dekorativt og sprekt synes mor i huset, som mer en gjerne lar poden svinge krittet ved en senere anledning også.


Dette ble prikken over i`en i denne lille kroken nå, og med litt omflytting på hyllen er jeg i øyeblikket ganske fornøyd!


Dette har vært en kort, men fin søndag! Været er helt nydelig men iskaldt, og jeg har klart å ta meg i nakken og gått en tur;) Ellers har jeg og ungene besøkt mamma og pappa en liten tur, og så var det middagslaging. Hjemmelaga kjøttkaker i brun saus er jo aldri feil på en søndag;) Lenger har jeg ikke kommet i dag, og snart starter en ny uke! Den håper jeg blir riktig fin for alle som titter innom meg! Jeg ser på telleren at det er mange av dere, og jeg blir så nysjerrig på hvem alle er!
God søndagskveld og ny uke!

Klem fra Hanne:)

2 kommentarer:

 1. HEI:)
  SÅ KOSELIG TAVLEN BLEI
  SØNDAGENE GÅR VELDIG FOR JA
  NYT KVELDEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett