Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 13. desember 2012

Loftgangen..

Har aldri vært særlig bloggbar, og er det for såvidt ikke enda. Den har en tendens til å bli samlested for rot, verktøy under diverse oppussingsprosjekter. Og siden vi ikke har vaskerom har også skittentøysdunken stått her oppe. Når den renner over sine bredder, og skittentøyet møter deg når du kommer opp trappen, er det ikke så koselig å komme opp her, og ikke minst ha besøk..
Som et ledd i den store oppryddingen til jul ordnet jeg litt her oppe i går. Hengte opp en hvit duk til gardin, og en lysekrone i taket. Det gamle vaskeskapet(?) som stod på soverommet vårtt fikk bytte plass med skittentøysdunken, og det ble med et litt triveligere å komme opp på loftet.


Gjorde bildene litt uklare med vilje, og det ser nesten litt gammelt ut..


Jeg fikk endelig hengt opp forheng foran klesskapet som mannen har plassbygget her oppe. Inni har vi to kurvstativ med klær og sengetøy. synes dette ble en fin løsning i et gammelt hus. Skapveggen er av gammelt smalpanel som resten av veggene her oppe. Den mørke stripen på gulvet er det fine plankegulvet som skjuler seg under det mindre pene gulvbelegget. Det var en veggbit her som vi har revet, og da ble det sånn. Så som dere sikkert skjønner har vi et prosjekt her og.


Den gamle fine døren var en som ble til overs etter at vi slo sammen to soverom. Den står til pynt foran en mindre pen dør som fører ut til takveranda uten rekkverk;)
det er ikke pyntet til jul her oppe enda, men virkelig mye triveligere å gå opp til loftstuen og soverommene nå.
Jeg får fortsette husarbeidet som aldri tar slutt disse førjulsdager. Ønsker alle en fin torsdag i desember!

2 kommentarer:

 1. Det er ikke alltid så mye som skal til før man føler ting blir bedre ;)
  Jeg synes gangen deres var riktig så koselig!
  Fin adventshelg til deg og dine :)
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 2. Å så nydelig hos deg!
  Good helg søta!

  Klem klem

  SvarSlett