Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

søndag 2. oktober 2011

Slutten på en fin helg, og nye planer i heimen!

En koselig helg er over. Vi har vært på hyttetur sammen med foreldrene mine. Været har vært fint og vi har koset oss stort! Jeg fikk også skaffet  meg nytt håndarbeid. Det er en nødvendighet med koselig håndarbeid på hytta;)


Nå skal jeg nyte søndagskvelden med strikking og hodet fult av nye interiør-tanker! Helgen har endt opp med store endringer i planene om huset.. Vi er jo i gang med å lage nytt kjøkken, og alle planene er klare og vegger revet. Heldigvis ble det litt forsinkelser i bestilling av kjøkkeninnredningen, for nå tenkes det helt nytt! Stuen og kjøkkenet skal bytte plass! Da får vi et stort kjøkken/allrom og litt mindre stue enn vi har nå, men stuen får bedre form, og bedre lysforhold. Nå blir det hakket travlere med å bli ferdig til jul, men i beste fall for jeg nå både nytt kjøkken og ny stue før julen ringes inn.. Jeg må nok ofre litt av adventstiden, men det må jeg nok bare leve med;)


Som dere skjønner skifter vi planer noen ganger før resultatet er på plass, men det er jo viktig å bruke tid på å finne de beste løsningene, ikke sant?
Nå roper strikketøyet på meg! Dere skal få se hva det blir om noen dager, og nei, det er ikke en genser;)

Da vil jeg ønske alle som titter innom en god start på den nye uken! Og for de som har høstferie: God ferie!

4 kommentarer:

 1. Dere kom sikkert på masse nye ideer i helgen. Så spennende. Kjenner så godt igjen kriblingen i magen når vi skulle bygge/pusse opp etc. Det kribler nok ekstra nå, tenker jeg:-)
  Så fine farger det var i strikketøyet ditt! Flink du er!
  Ønsker deg en ny fin uke med masse planer i hodet:-)
  Klem:-)

  SvarSlett
 2. Å, så spennende med både kjøkken og stue. Kan være lurt å tenke helt nytt og finne bedre løsninger. Gleder meg til å følge utviklingen.

  Ha ei flott uke.

  Klem

  SvarSlett
 3. Dette hørtes veldig fornuftig ut synes jeg da :)
  Et stort kjøkken er så godt å ha!
  Dette blir spennende å se!!
  Spennende å se hva du strikker også.. skjønne farger du har valgt!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 4. Hei Hanne Margrethe:)
  Tusen takk for alltid så oppmuntrende og gode ord fra deg, du er TOPPEN ;)

  Her er det mye planer på gang skjønner jeg, er ikke det bare helt topp. Det er viktig med planer og mål i hverdagen. Jeg er sikker på at løsningen dere har kommet frem til vil bli meget bra og ikke minst praktisk med tanke på større kjøkken.
  Dette gleder jeg meg til å følge med på :)))

  Lykke til og ha en kjempefin kveld min venn.
  Gode klemmer fra Mona

  SvarSlett