Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 17. oktober 2011

Dåp,cupcakes og masse kaker!

I går var vi i dåp til vårt kjære lille tante og onkel-barn, Malin! En koselig dag som ble feiret med fire generasjon , fra dåpsbarn til oldeforeldre. Vi var så heldige å få være faddere, alltid en stor ære:)
Jeg viser noen bilder fra kakebordet, for her var det mange fristelser..Jeg har for første gang laget cupcakes,eller muffins om du vil med flere farger. Synes de ble riktig så søte med pastellfarger, og sammen med det rosa stativet ble det en enkel men fin borddekorasjon.

Ble du sulten nå? det ble nesten jeg, for nå sitter jeg og tenker på alt jeg ikke fikk plass til;) Jammen glad det ikke er jeg som sitter med huset fult av rester. Da hadde jeg ikke klart å holde meg unna;)
Legg forresten merke til det kooselige kjøkkenet til min bror og flinke svigerinne!


I dag står mye opprydding og omorganisering på planen her i heimen. Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal starte, og enda kjedeligere: Strømmen skal være borte i hele dag pga. vedlikehold på linja! Andre gangen på en uke nå.. Kan ikke strømselskapene gjøre sånt på natta?? jaja, jeg får tenne masse lys og gjøre det beste ut av det;)

Ha en fin mandag mine venner!

8 kommentarer:

 1. Mmmmmmmmm♥
  Dette såg særdeles godt ut!

  Kjempe koseleg kjøken..

  Ynskjer deg ei god ny veke :)

  Klem ♥

  SvarSlett
 2. Ahhhhh,så deilig!!! Kakemomsen som jeg er,så ble jeg utrolig fristet... Veldig koselig kjøkken...herlig... uff,kjedelig med null støm,men sånn er det noen ganger..Helt enig i at de kan gjøre slike ting på natten..Men de har vel et liv de som jobber med det også..vil jeg tro da...haha..
  Ha en fin stømløs dag,kjære deg=)=)
  Klem Josefine

  SvarSlett
 3. Åh, nå ble jeg fristet! Og jeg som skal holde meg unna søtsaker... Huff og huff.

  God mandag! Klem fra Hilde

  SvarSlett
 4. hei synst den pip tapeten du hadde i bilderamme var veldig fint;-)fra sverge..korleis bestiller du den.Ser fleire har spurt deg og.

  SvarSlett
 5. Hei =)
  Her var det godis ja og kakene dine var jo så fine i lyse pasteller. Tenker at det smakte.

  Det er en stor ære og få være fadder og jeg er sikker på at den oppgaven tar dere med glans!

  Håper ellers at helgen var fin.
  Ha en kjempefin kveld Hanne Margrethe ;)
  Klemmer

  SvarSlett
 6. For et herlig bord! Cupcake'ne tar bokstavlig talt kaka!
  Tusen takk for den koselige kommentaren du la igjen om stuen vår! Ja panelplater er det blitt.. først var jeg ikke så veldig positiv til det, ville helst ha "ekte" panel på veggene eller male tømmerveggene - men etter at jeg fikk se disse platene på coop bygg, var jeg lett å overtale ;) Er veldig fornøyd nå:) Gleder meg stort til å se stuen deres når den blir ferdig! Malt tregulv er super fint! Vi hadde kanskje også valgt å male deg gamle tregulvet, hadde det ikke vært for at vi har en svart liten hund som røyter. Malte soveromsgulvet lysegrått, og de sorte hårene er "overalt" :) Lykke til videre med oppussingen! Klem Sara

  SvarSlett
 7. Hei på deg.

  Så utrolig fine de cupcakesa dine ble da, så skikkelig gode ut. ;o) Jeg har blitt helt hekta på å lage de. hehe Så i morgen skal jeg lage oreo cupcakes. ;o)))

  Ha en super kveld videre.


  Klem Simone ;o)))

  SvarSlett
 8. God kveld i stua!
  Mmmmm dette så jammen meg deilig ut da.... fikk veldig lyst på cupcakes!!

  Ha en nydelig kveld videre og ny dag i morgen!
  Klem fra meg!

  SvarSlett