Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

lørdag 8. oktober 2011

Strikket sofapute.

Det er ikke så mye å blogge om for tiden. Ikke fordi det ikke skjer noe her i huset, men fordi alt er fullstendig kaos!! det er ikke mye pent og bloggbart her. Men jeg har strikket ferdig det jeg viste et glimt av forrige helg, nemlig en stor og deilig sofapute med setesdalsmønster!


Denne var gøy å strikke! Tykt garn og tykke pinner gjør at det vokser fort fram, og ganske lett mønster å følge med på! Har lyst til å strikke flere sofaputer jeg nå. Tenkte at disse putene i rødt og hvitt må være fine juleputer?


Nå er det ferdig revet inne på kjøkkenet som skal bli stue. Mange lag med vegger og gulv er røsket ut, en vegg er revet og brannmuren er slått ned. I skrivende stund kan det se noe møtløst ut der inne, men forhåpentligvis skal dette bli en koselig stue om kort tid;) Det gamle plankegulvet skal vi beholde og male i en lys gråfarge. Men litt bøting og flikking må til.

Ja hva syns dere? Er det håp i hengende snøre? Hehe, jeg har fortsatt troen!
Det er arbeidshelg for meg, og sammen med et kaotisk hus betyr det at helgefølelsen ikke er helt på topp. Men jeg håper alle koser på lørdagskvelden!

Fortsettelse følger;)

10 kommentarer:

 1. Heia.

  Den puta ble kjempefin..har jo strikket to selv med flettemønster..og sier som deg..har lyst på flere..

  Skjønner veldig godt hvordan du har det med rot og kaos..jeg har vært der ;). Men det blir såå bra når det blir ferdig..men du kommer garanter til å bli DRITT lei og UTROLIG sliten og lei. Iallefall var jeg det. Men det blir SÅÅ bra når det det endelig blir ferdig..jeg lover deg :)

  Klen Hege

  SvarSlett
 2. Hei hei,
  SÅ fin pute♥ så flink du er.. har du oppskrift å dele?

  Ha en fin helg,
  Klem JATTE♥♥

  SvarSlett
 3. Puta var virkelig flott! Passer fint til høst og vinter. Så fine farger og mønster du har brukt. Tror forresten stua kommer til å bli flott. Kjempefint med bjelker i taket.

  SvarSlett
 4. Nydeleg pute du har strikka!!!Likte kjempegodt det mønsteret:)
  Og JA,dette vert ei flott stove.Golvet vert knallfint i lyst grått!!!Lykke til vidare med arbeidet og god søndag♥
  KLem frå Mette.

  SvarSlett
 5. Lekker pute!
  Drømmer om en dag å lære å strikke mønster....
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Sofaputen er lekker. Nydelige farger. Jeg har et par strikkegensere som jeg har tenkt å forvandle til puter. Da tar man bare å syr en firkant av bolen å klipper etterpå. Dytter inn puten og syr igjen. Vips deilige strikkede puter. Men mine har nok ikke et slikt fint mønster som dine.

  Gulvet har helt klart potensiale. Jeg ønsker meg et slikt tregulv som enten kan males eller slipes. Heldiggrisen!

  Klem :)

  SvarSlett
 7. Hej Hanne Margrete.
  För en fin pute du har strikket og en flott blogg du har,liker din bakgrunn kjempe gott.
  Jeg er meget intressert i din pute som du strikket er det noen mulighet at du deler dette mönstret med oss bloggleser? Jeg bor i sverige och dette skulle bli en fin julklapp:-)
  Önsker deg en fin söndag
  Agneta klem:-)

  SvarSlett
 8. For et utrolig fin pute! En slik strikket pute har stått på min "to do" liste lenge.. hehe. Får se om jeg ikke snart får tid!
  Så gøy at dere allerede har fått revet ut alt fra kjøkkenet! Artig på den veggen hvor man kan se at det sannsynligvis har vært andre vinduer en gang. Slik er det også i vår stue, helt indentisk faktisk.
  God arbeidshelg til deg! Klem Sara

  SvarSlett
 9. Så flott pute!
  Stua kommer til å bli kjempe fin, et herlig gulv som kommer til å bli lekkert malt.
  Klem

  SvarSlett
 10. SÅ skjønn pute. Kan godt sjå for meg den i rødt og kvitt til jul ja. Inspirerande, fekk lyst å gjere det same.

  Spennande å følge med vidare på prosjektet dåkas. Masse jobb, men er sikker på det blir bra til slutt.

  Håper helga har gått greit. Eg har også hatt jobbehelg. No er eg ferdig, ungane har lagt seg og eg kan endeleg sette meg ned og nyte nokre timar i stillhet- herleg. Klem ♥

  SvarSlett