Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 5. oktober 2011

Midlertidig kjøkkenkrok på loftsgangen!

Som jeg har nevnt noen ganger før holder vi på med prosjekt "nytt kjøkken". Nå har jo det prosjektet utvidet seg og blitt snudd på hodet, så nå blir det stue først, og så kjøkken der som stuen er i dag. I kveld skal vi starte riving av gamlekjøkkenet, og det betyr at det blir en ganske annerledes hverdag framover. Nå har jeg laget et kjøkken så godt det lar seg gjøre på loftsgangen, og det ble overraskende koselig..Det mest nødvendige av kopper fat og skåler har jeg samlet på disse hyllene. Bokser med te, kaffe og annet er også her. I trappen opp til kvisten har jeg plassert en kurv som rommer kjøkkenkluter og grytekluter. Selvportrett malt på grunnkurs formgivingsfag for "hundre" år siden står her fordi jeg synes fargene passer.Bestefars gamle koffert har fått en koselig plass ved vinduet..


"Kjøkkenbenken" min blir nok litt i minste laget, men det må jo gå. Her har jeg bestikk og diverse kjøkkenutstyr i de to øverste skuffene, mens de to nederste rommer mine klær. Oppbevaring har jeg ikke for mye av;) (Og ikke klær heller,hehe)Sikringskapet er pyntet med rosa tapet. Krukken med lys i liker jeg veldig godt, den er kjøpt på chlas ollson.


Vi har hybelkomfyr på kontoret ved siden av her, og så må vi bære opp vann fra første etg for å vaske kopper. Spise får vi gjøre litt rundt omkring, og så har vi jo spisebord nede på stuen.

Jeg trives her oppe på loftet. Det er så høyt oppe med god sikt utover nærområdet og sjøen. I dag har jeg sittet flere ganger i trappen her og "meditert" litt..Gryter og tørrmat har flyttet inn i lintøyskapet, så sengetøyet har pent måttet flytte til en plastkasse.

Jeg håper så inderlig at vi blir ferdige før jul, men det avhenger av hvor mye som dukker opp av utfordringer, og hvor fort vi klarer å jobbe..

Da vil jeg ønske alle en fin onsdagskveld:)

7 kommentarer:

 1. Åh, så kjempe koselig provisorisk kjøkken du har stelt i stand!! Masse lykke til med oppussing av de to hovedrommene i huset! Jeg gleder meg veldig til å følge med! *Krysser fingrene for at dere blir ferdig før jul* :) Ha en fin kveld! Klem Sara

  SvarSlett
 2. Hei Hanne :)
  Superkoselig ღ ... her har du virkelig
  gjort det koselig, herlig plass og så
  mye fint du har... Kjempekjekt å se :)
  Håper alt går bra fremover med det nye
  kjøkkenet og at dere ikke støter på
  problemer... Gleder meg til å følge
  med fremover her hos deg ღ Stor klem
  fra Mette

  SvarSlett
 3. Nok en gang,så dåner jeg av dine bilder=) Fyfader så lekkert,Hanne=) Elsker alt sammen og kunne i grunn brukt det som kjøkken hele året rundt=)=) Nå lurer jeg, og på forhånd beklager hvis du har skrevet det før, men hvilket kjøkken har dere gått for? Ha en super fantastisk Torsdag=) Stor klem i fra Josefine

  SvarSlett
 4. Så koselig du har gjort det!!
  Et "kjøkken" og trives ordentlig i!
  Hadde storkoset meg med en kaffekopp i trappen din ja ;)
  Så mange nydelige ting du har også..selvportrettet var kjempeflott!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 5. Oi, her blir det litt a henge fingrene i.. men tenk sa deilig nar dere er ferdige! :) og så koselig du har gjort det på løftet! Herlig og inspirerende! Klem fea solveig

  SvarSlett
 6. Dette var jo et reint hyggelig midlertidig kjøkken syns nå jeg! :) Lykke til med ny stue og kjøkken. Skal følge med her, og gleder meg til resultatet :)

  SvarSlett