Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 30. september 2011

En tapet-prøve, en gammel ramme og fem minutter..

Er lik et nytt "maleri" i spisestuen! Jeg har lenge savnet noe å ha på denne veggen, og selv om jeg har fått litt høstfarger i huset, klarer jeg ikke helt å slippe taket på pastellene! Med så mye annet her i huset ble dette til på impuls da jeg gikk forbi denne rammen på loftet i stad. Fem minutter senere hang bildet på veggen, og jeg er såå fornøyd:)Jeg er så glad i denne tapeten. Jeg har som mange andre bestilt tapetprøver fra sverige, og har lenge lurt på hva jeg skulle bruke dem til. Nå henger tapeten på veggen og pryder spisestuen. Det er lurt å klikke på bildene, så blir de større..Nå skal jeg forte meg å pakke ferdig og dusje så jeg er klar til hyttetur sammen med mann, barn, og foreldrene mine! Vi skal ikke på  "Tussebo" i dag, men på mine foreldres hytte i Rindalen. Dit er det bilveg, men ellers er hyttefaktoren høy, uten strøm og innlagt vann;) Det er lenge siden vi har vært på hyttetur, så jeg gleder meg veldig!


Det blir ingen pc, og ingen blogging på meg i helgen, så jeg vil benytte anledningen til å ønske alle som titter innom en nydelig helg! Jeg har vært litt fraværende hos mine bloggevenner de siste dagene, men etter helgen er jeg sterkt tilbake;)Ps: Neste innlegg skal dere slippe å se spisestuen min;)

5 kommentarer:

 1. Kjempefint! Var en nydelig tapet og ramme du har valgt.
  Jeg har en rull som ligger på vent for å rammes inn, nå gav du meg inspirasjon til å sette igang:)

  Ønsker deg ei riktig god helg!
  Klem Gitte

  ps. blir ikke lei av å se bilder fra den fine spisestua di:)

  SvarSlett
 2. Så flott det ble! Og så fort gjort!! Det liker jeg :)Kanskje du kan fortelle meg hvor du har bestilt tapetprøver fra, for det har ikke jeg fått med meg, når du kommer hjem fra hyttetur.. :)
  Er snart klar for en tur på hytta jeg også ;)
  Kos deg!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 3. Kjempefint..så smart..

  Den hekleduken din var flott da..

  Ha ei flott helg..klem Hege

  SvarSlett
 4. Så flott det ble! Et vakkert blikkfang!
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg! Herlig innlegg! Så flott med tapetet inne i den ramma! Ja desverre ble det sånn med Huset.. jeg er virkelig lei meg.. men det er ikke jeg som bestemmer! :)
  Ha en fin søndag og ny uke!

  Klemmer fra Solveig

  SvarSlett