Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 14. oktober 2011

Morgenstund på loftet.

Nå har det vært stille på siden min en stund. Ikke så mye å blogge om for tiden, men det blir jo store forandringer å vise fram etterhvert her i huset! Jeg håper dere er tålmodige med meg, og håper dere fortsetter å stikke innom en gang i blant;) Jeg har heller ikke hatt tid til å besøke dere gode blogge-damer, men skal bli flinkere:)


I dag viser jeg bilder fra et rom dere aldri har sett før,nemlig "loftstuen". Det er egentlig et soverom hvor vi har presset inn mannens kontor, en stor tv og et par stoler. Dette er et rom jeg ikke har oppholdt meg så mye på. Stygge gamle møbler er rasket sammen,veggene er halvveis malt osv. Vi har ikke gjort noe her inne enda, men jeg prøver å gjøre det så koselig som mulig.


Det er her vi bor for tiden, siden første etasje er en byggeplass. Og nå klarer jeg faktisk å kose meg her oppe. Det er rart hvor mye det hjelper med levende lys og fyr i ovnen! Da blir det god stemning overalt. Heldigvis er det ovn her inne. Strikketøyet ligger klart i stolen, så etterpå skal jeg unne meg en liten stund før dagens gjøremål:)

Da vil jeg ønske alle en riktig god fredag og helg!

4 kommentarer:

 1. Det ser veldig koselig ut der, fine puter og tepper. Likte veldig godt den puta du har strikka. :)

  SvarSlett
 2. God Fredag, vennen! du har virkelig fått til en god atmosfære der oppe! Så koselig! Gleder meg til å se det ferdige resultatet! Ha en fin dag! Klem til deg!

  SvarSlett
 3. hei likte så godt det fine bilde du hadde laga med pip tapet. Skikkeleg søtt;-) Korleis bestiller du det? fra sverge skriver du..

  SvarSlett
 4. Hei på deg,

  Så jo kjempekoselig ut her da, å med strikketøy, tente lys og fyr i ovnen MÅ det jo bare bli kos :)

  Kos deg masse i helgen,
  KLem Jatte :)

  SvarSlett