Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

søndag 1. mai 2011

Borte bra, men hjemme best.. Og endelig ny voksduk til kjøkkenbordet:)

Da er vi hjemme igjen etter en deilig "frihelg" i Vakre Ålesund! Vi har slappet av på hotellet, spist god mat, og mimret om "gamle dager". Ålesund er byen vi møttes i, og bodde sammen i fire år før vi giftet oss og flyttet til Bergensområdet.
Denne utsikten fra hotellrommet er absolutt godkjent! Vi hadde strålende vær hele helgen, og da er det fint å rusle i bygatene.


Fikk kjøpt meg garn og. Ivrig som jeg blir med nytt handarbeid ble det heklet noen lapper på hotellrommet. Dette skal bli baby teppe til tantebarnet som skal komme på slutten av sommeren! Elsker å jobbe med disse fargene:)

Endelig fant jeg en voksduk jeg likte, og som lommeboken godkjente! Denne grønne boksen ble og med hjem, og nå har jeg bestemt meg for hvilken farge benken skal få. Må bare finne en fin fargeprøve og kjøpe maling. jeg gleder meg!
"Gullet mitt" har fått nytt pyntehåndkle i samme mønster som voksduken! Det ble litt bygaver til de beste gullene våre og! Det var kjekt å komme hjem til dem. Selv om det er deilig å være alene vi voksne en sjelden gang, gledet vi oss veldig til å se dem på turen hjem:)

Minstebabyen min, Reidar var også glad da vi kom hjem igjen;) Og etter denne deilige helgen kan jeg likevel si at borte er bra, men hjemme er best. Akkurat som det skal være!

Ha en fin ny uke alle sammen:)

6 kommentarer:

 1. Nå glemte jeg alle bildene her, og ble bare utrolig misunnelig på deg som er så heldig å ha en Kitchen Aid....sukk.... håper jeg får en en dag;)

  Godt å høre at dere har kosa dere masse:)

  Ønsker deg en super uke:)


  Klem Lise

  SvarSlett
 2. Takk for fine ord! Godt å høyre at du hadde det fint i Ålesund :) 40 min. med bil inn til meg her i fjorden ;)
  Nydelege ting som har blitt med deg heim! Og lekker kjøkkenmaskin!

  Nyt den nye veka!
  God klem,
  E

  SvarSlett
 3. Så herlig med kjerist tur, men enda herligere å komme hjem til sine søte små!
  Ser ut til du har fått shoppet masse fint og, likte godt voksduken:-)
  Heldig lille babyen som får det vakre vognteppet:-)

  Ha en fin fin kveld, vi blogges

  klem

  Takk for koselig helsing hos meg:-)

  SvarSlett
 4. Ålesund altså;) 20 min med hurtigbåten så hadde du vore på Hareid,der vi bur..
  Kjekt at du hadde det fint der..Byen å mitt ♥

  Takk for slike fine ord frå deg:)

  Kitchen Aid..Ah..Heeeeldige du!

  Nyt gode vårdagar ♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 5. Hei Hanne
  Så koselig at du legger igjen en kommentar, de gjør godt skal du vite ღ Og ja, borte bra, men hjemme best ღ helt enig her :) Ålesund er en fantastisk nydelig by, har vært her en del ganger, da min samboer kommer fra Ørsta/ Volda området… Nydelig og sommelig voksduk du har funnet ღ og heldige du som har så nydelig kjøkkenmaskin, ønsker meg en slik :) og søte pusen, kan tenke meg at den ble glad når dere kom hjem igjen ja ღ Ønsker deg en super uke som kommer stor klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Åh! Så fint babyteppe blir! gleder meg masse til å bruke det:-) Også veldig sikker på at den lille i magen gleder seg også;-)

  SvarSlett