Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 5. mai 2011

Nymalt bord, og sola skinner igjen!

Som jeg skrev i forige innlegg har jeg tatt en liten makeover av et gammelt bord i dag. Jeg fant det flekkete og fælt i kjelleren, men formen var fin så jeg jublet:)


Jeg brukte blåmalinge som jeg malte det lille skapet og dør-speilene med på stua. Synes den er nydelig, og så er det fint å ta den igjen i små doser rundt om i stuen. Utfordringen var å finne en plass til herligheten;) Det endte til slutt på veggen i hjørnet mellom sofaene, og her får det vartfall stå til en enda bedre løsning melder seg!

Det ble ganske uvant,for det har hele tiden stått et rundt bord med en stor lampe på her, men jeg er fornøyd!
Den skjønne lille vasen fikk jeg av snille mamman min i dag! Hun hadde en stående på kjøkkenetbordet sitt og jeg fikk så lyst på en lik.. Det viste seg at hun hadde en ekstra i skapet, og den ble min! tusen takk Mamma:) Bildet er av meg som liten, og det har en koselig gammeldags ramme. Så puttet jeg telys i barna sine sølvkopper, og det ble veldig fint lys i de!

Bordet før:

Og etter:
Nå har solen kommet tilbake, og det er så deilig,selv om det fortsatt er kaldt! Blir så lyst og fint om kvelden når sola strømmer inn gjennom vinduet! Tilslutt vil jeg vise dere et annet prosjekt, jeg er nesten ferdig, men mangler litt pynt.. denne triste aviskurven i ubehandlet furu skal bli en koselig magasinholder for noen av interiørbladene mine;)

Ha en nydelig kveld alle skjønninger:)

5 kommentarer:

 1. Sååååå fint!! har det bare så koselig og så effektiv du er.

  Klem- gjestene mine kommer:-))

  SvarSlett
 2. Nå fikk jeg kikket ekstra på bildene dine...det gjør seg med å male med litt "pasteller" altså, både den lyseblå og grønne/turkise.

  Gleder meg til å se hva du skal gjøre med aviskurven....kjenner jeg også har lyst til å få maleånden over meg.
  Kveld her nå- har vært en lang dag:-)

  SvarSlett
 3. *sukk* for et herlig bord, gamle bord har sin sjarm:)
  Du har det utrolig koselig hos deg, flotte detaljer:)

  Takk for at du delte dine tanker ang butikk:)
  Og jeg er så enig med deg i det du skriver.
  Familie kommer i første rekke og huset krever jaggu sitt så vist en ikke har så mye igjen av krefter etter dette så lar det seg ikke gjøre.

  Men drømmer kan vi ha, de er gratis:)))

  Ønsker deg en nydelig helg Hanne Margrethe:)))

  klemmer:)

  SvarSlett
 4. Bordet ble kjempefint!Nydelig farge, og litt av en forandring da:) Har alltid bare malt i hvitt jeg, men i de siste har jeg malt litt i den lys lys grønne og det blir veldig fint det og:)

  Ønsker deg en super helg:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Bordet ble riktig lekkert, og gled jo perfekt inn i alle de andre flotte tingene dine! nsker deg ei flott mai- helg! : D

  SvarSlett