Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 25. mai 2011

God formiddag! den gamle loftstrappen har kommet fram i lyset..

I dag er det skikkelig grått og trist ute, og regnet plasker ned! Så for å få frem en lett og lys følelse starter jeg innlegget med litt hvitt og rosa:) I går begynte jeg på prosjekt "finn igjen den gamle trappen" ute i gabgen vår. Da jeg ikke klarte det selv, og spurte Pappa om gode råd, kom han med verktøykassen sin. En liten stund etterpå var trappen fremme i lyset.. Viser først noen før-bilder fra gangen.

Her har noen vært litt for kreative for min smak, men da er det jo så greit at man kan gjøre noe med det..
Se den fine gamle trappen som skal få finne igjen sin gamle sjarm! Laminatgulvet var limet veldig godt fast i trinnene, og det har vært gulvbelegg før der igjen. Så her må det skrapes og pusses, før malekosten får gjøre resten av jobben. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet!
Det som ikke var så gøy, var at det var vått under de øverste lagene med gulv i gangen:( Her har det runnet vann fra kjøkkenet og ut i gangen, mest sannsynlig fra oppvaskmaskinen. Ble litt frustrert da jeg oppdaget det, men får håpe det går bra. Nå får vi rive ut resten og tørke opp. Under disse huntonitt-platene ligger det gamle plankegulvet, og jeg håper det ikke er skadet! Tror det går bra, og gleder meg til malte tregulv og fin gammel trapp;)
Ha en fin dag alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Skal si du har tatt på et stort men flott prosjekt da....trappen din blir sikkert kjempefin. Får håpe det ikke er store vannskader med at lineoleumen (eller kos det skrives) har tatt vare på det vakre tregulvet under.
  Du er heldig som har et gammelt hus, som du kan lage din stil i....men sikkert mye jobb. Gleder meg til å se trappen ferdig.

  Jeg får hive meg litt rundt før skoleguttene kommer inn dørene.

  Håper været letter og det blir litt sommervarme:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Blir litt svett av all jobben dere har foran dere, men det blir sikkert helt supert når det blir ferdig:) Jeg er litt utålmodig og ikke så flink med langdrøye prosjekter...dårlig egenskap:P

  Så kjedelig med vannet da:( Håper det ikke er for store skader.

  Koselig at du likte beisen:) Den anbefales:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. For en jobb :-) Tenker nok at resultatet blir strålende. Gleder meg til å følge med på trappeprosjektet.
  Haldorsdatter.

  SvarSlett