Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 9. mai 2011

Alternativ hagepynt, og den igjengrodde sannhet..

Da jeg satt ute og hvilte meg i "hagen" etter å ha vært på jobb , laget middag og lagt unger i går, fikk jeg plutselig se dette..
 Barn kan være kreative sjeler, og her har en av dem eller begge vært i sving med å pynte et tre med klesklyper;) Jeg kan være enig i at denne hagen trenger farge og stell framover. Dette er første sommeren vi bor her, og tomten bærer preg av å ha vært forlatt de siste åra. Jeg har dessverre ikke noe spesielt vakkert å vise fram fra "hagen" min, men jeg tar sjangsen på å vise noen bilder herfra likevel. Her er potensiale for å få det fint, og en stor eiendom å boltre seg på.

Her ved låveveggen skal vi bygge en platting så vi kan ha møbler og grill her. Har gledet meg veldig til det, og kjørte til byggmakker i dagtidlig for å bestille materialer som var på kampanje. Men de var utsolgt og når de får inn igjen er prisen tredoblet! Gjett om jeg er skuffet..
På framsiden av huset ser vi rett ned på sjøen, men vi må få hugget ned noe skog, for utsikten var betraktelig bedre før løvet kom på trærne!
Bak huset har vi skogen. Oppe på "platået" bak huset er det fint å gå tur/leke, og en nydelig utsikt! Her er supert for ungene å leke seg.
Jeg håper det kommer masse blomster på denne!
Vi har masse jobb og utfordrnger med både hus og eiendom, men vi har også et potensiale til få en idyllisk plass. Det kommer sikkert ikke så godt fram fra bildene, for det er mye mer her som i skrivende stund absolutt ikke er bloggbart;) Så håper jeg ikke har skremt bort lesere med dette innlegget. Jeg lover å komme tilbake med noen fine bilder snart! Gleder meg til å få kjøpe litt sommerblomster..
Til slutt tar jeg med et bilde av den gamle låven. Denne skal vi nok få mye glede av. Det bobler av ideer;)
Ha en nydelig dag. Og hjertelig velkommen til nye følgere, håper dere vil trives:)


2 kommentarer:

  1. Nå har jeg kosa meg gjennom flere av dine siste innlegg. Virkelig mye fint! Det gamle bordet du fant var virkelig flott. Likte også veldig godt bildene fra kjøkkenet, slagbenken er nydelig. For ikke å snakke om skapet du har der. Nydelig med slike gamle møbler. :) Blir nok flott når dere får ordna ute her, blir artig å følge med. :)

    SvarSlett
  2. Så spennende det blir å følge deg i utearbeidet, er sikker på at det kommer til å bli kjempebra. Rart med det, hvis en har lyst så får en det som regel til....og du som er så flink med hendene dine inne, får det garantert like flott inne. Tenk kor heldig du er, stor flott tomt, masse uteplass for ungene, nydelig utsikt og masse potensiale til å lage et uterom akkuratt som du vil ha det....
    Ikke skremt nei, gleeeder meg til å få se mer fra hagen din.


    Stoooor Lindisklem

    SvarSlett