Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 13. mai 2011

Førti roser til helgen, og nye klogger!

Først i dette innlegget må jeg bare spørre, er det fler enn meg som har hatt problemer med bloggen i går/dag? Jeg har ikke kunnet logge meg på, og nå når det virker som det er i orden igjen er det siste innlegget mitt borte! Og kommentarene i det innlegget som nå stod øverst er også forsvunnet.. Utrolig irriterende, bruker jo mye tid på innleggene og har lyst til at de skal være på bloggen:(
Denne uken har jeg vært i utrolig dårlig form! Kroppen har vært tappet for krefter, og det er ikke en god følelse. Nå tror jeg det holder på å bedre seg, og jeg har kjøpt trøste-blomster til meg selv! Et Coop-tilbud gjorde at jeg kunne fråtse i to store buketter, så nå er det roser både på kjøkkenet og stuen!
Den ene buketten fikk være hel og står og flotter seg på det gamle nattbordet på kjøkkenet.

Det blå skapet på stuen har fått roser i den skjønne lille vasen som mamma ga meg. Det rosa ble så fint til det lyseblå og det herlige svart/hvitt-bildet! Det nymalte bordet på stuen har og pyntet seg med blomster til helgen! Friske blomster er så kjekt og løfter stemningen i rommet mange hakk!

Det ble noen igjen til kjøkkenbordet og. Og så må jeg bare vise fram mine nye søte klogger! De er ikke bare fine å se på, men kjempegode på foten. Disse blir nok brukt hver dag framover. Veldig kjekt å gå med inne, eller bare smette på seg når man skal ut av huset en tur.. Jeg eelsker de allerede:)

Da får jeg håpe at dette innlegget får være i fred, og så vil jeg ønske alle som leser dette en super helg!

6 kommentarer:

 1. God morgen.. :D Takk for fine ord.. Klogger er flotte! Jeg ønsket meg klogger til bursdagen, og samboeren fikk sjokk, KLOGGER?! Hadde sett noen nydelige på Lysthuset til 900,- og han ga meg penger til å kjøpe de.. Men så kom gniergunn inn i tankene, og sa "tenk så mange par sko man kan få for de kronene" Så jeg endte opp med ett par søte klogger fra plantasjen til 200,- og ett par andre sko fra skobutikken.. hehe og resten av pengene ble brukt på ulven. :) Dine klogger var kjempesøte, hvor kjøpte du de? de var finere enn lysthuset sine!
  Ha en god helg!! klem

  SvarSlett
 2. Så vakkre roser, alltid kjekt å pynte opp med friske blomster:-)
  Så bra at kroppen begynner å komme seg og at kreftene kommer tilbake.

  Ja de kloggene var bare aldeles nydelige, hvor har du kjøpt de? kjenner at jeg godt kunne tenkt meg noen slike. De var jo så lekre at de nesten bare var pynt.

  Kjedelig med tullet som har vært med bloggen...men ser ut til å være ok nå.

  Klemmer

  SvarSlett
 3. For noen vakre roser!

  Nyt resten av helgen:)

  Klem,Hanne

  SvarSlett
 4. Nydelige roser du har fått deg, også så mange da gitt. :) Og vakre møbler rosene står på. ♥ Leit at formen din ikke er helt på topp, men håper du føler deg litt bedre nå.

  Har hatt samme problem med blogger, tror de fleste av oss har hatt det. Jeg har mistet flere kommentarer og fikk ikke logget meg inn. Men ser at mange har mistet innlegg som ble lagt inn før 12 mai.

  Kloggene dine er helt nydelige, og rosa er en av mine favorittfarger. ♥ Har et par hvite a.nordin klogger selv, og de er supergode. Også har jeg disse treskoene da. :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 5. takk for hilsen og link til kloggene:-))

  ha en fin kveld

  SvarSlett
 6. 40 vakre roser og dei søtaste kloggane eg har sett!


  Ønskar deg ei flott 17.mai feiring :)

  Klem frå Astrid ♥

  SvarSlett