Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 29. november 2012

Nå da jeg endelig var i gang igjen...

med å blogge, måtte jeg selvsagt bli uten kamera! Og så jeg som skal på tur med "Finnmarken" (hurtigruten) i dag og hadde tenkt å ta bilder og vise dere. I går hadde jeg på grunn av denne turen til "gamle trakter" dullet rundt og hengt opp adventstjerner og julegardiner på stue og kjøkken, funnet fram jule-strikke-putene fra i fjor osv. I tillegg skulle jeg ha klubb i gårkveld, så det oste etterhvert kos og julestemning på vårt kjøkken. Da jeg midt oppi mine gjøremål så et motiv jeg ville vise dere og grep etter mitt rosa kompaktkamera (for jeg har desverre aldri hatt speilrefleks), var det akkurat som det bli liv i det, og det gjorde et byks opp i luften før det landet med et smell på gulvet..


Nå skal det sies at det stakkars kameraet har opplevd sånne ting et par ganger før, og overlevd med mindre skader, men denne gangen ble den endelige spikern i kista! Og med bare smuler på kontoen, var dette kjempeleit nå rett før jul! Utrolig irriterende når jeg endelig har lyst til å blogge igjen..


Jaja, det var dagens hjertesukk, og nå skal jeg ikke klage mer! Istedet må jeg vaske enda litt mer klær, pakke kofferter, og ordne de siste julegavene som skal være med på tur i kveld. Sammen med mann og barn skal jeg ta hurtigruten til Bergen og kjøre til Os for å besøke svigerfamilien. Ungene gleder seg veldig, både til båtturen og ikke minst treffe familien. På søndag skal vi på familiejulebord på det vakre Solstrand hotell. Oldemor til barna er så snill å invitere med hele familien hvert år! Der er det overflod av mat, kos og nydelig interiør!


Tusen takk for at dere har tatt dere tid til å lese og legge igjen hyggelige ord på mine siste innlegg! Koselig å være "tilbake" da vet dere:) Så får vi håpe at dette ikke ble starten på slutten, og at jeg på et vis greier å få tak i et kamera! Er jo så mye å glede seg over og knipse bilder av nå før jul..


Bildene i dag har jo virkelig ingenting med teksten å gjøre, men er fra Oda Maries veldig forsinkede barneselskap for en stund siden! Hun ønsket seg rosa pynt og makroner.. Noen legger kanskje merke til at lysekronen over bordet er byttet ut med en ny lampeskjerm. Forandring fryder vet dere;)

Regner med at dette blir siste ord på en uke, men håper på å komme sterkt tilbake! Ønsker alle en fin første adventshelg!

2 kommentarer:

 1. Å nei, sååå kjedelig :( du kan jo bruke mobil om du har en litt nyere variant?

  God Torsdag,
  Klem Jatte..:)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅ så ergelig da... håper ikke dette er slutten nei.. da vil jeg savne deg :)
  KOS dere masse på tuern og nyt familien :)
  God helg :)
  Klem fra meg :)

  SvarSlett