Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

lørdag 24. november 2012

I julemodus!

Hei på dere gode der ute! Jeg har ikke gitt opp bloggingen helt, selv om det er lenge mellom livstegna for tida! Har ikke hatt så mye å vise til, og rett og slett ikke tiltak til å finne fram pc.. Etter at jeg flyttet ut skrivepulten fra kjøkkenet har jeg nesten ikke brukt pc. Bare surfer litt med mobilen i sofakroken:)
Gledelig er det å se at at noen nye følgere har kommet til siden sist, og at tallet har blitt 100! Velkommen skal dere være:) Og kanskje blir det litt mer fra denne kanten fram mot jul!

Jeg er nemlig i julemodus, og har vært det lenge! jeg gleder meg så veldig til adventstiden i år! I fjor hadde jeg hverken stue eller kjøkken i desember, så det skal bli godt å pynte, bake og nyte.


Gylden pynt på stuebordet i dag. Fine lysglass fra Nille med gullfarge på innsiden, og englebilde som skinner igjennom når det er lys inni. Gullfarget guirlander er fra Clas Ohlson. Til og med interiørbladene er gullfarget nå, og et rykende ferskt boligdrøm ligger og venter på meg.

På kjøkkenbordet står et stort stjerneformet brett som jeg kjøpte på Milla i går. Det har i første omgang fått følge av lysestaker, kongler og en lyslenke fra Clas Ohlson. Disse var veldig greie, med batteri så den kan brukes hvor som helst!


Kjøpte også en rød lenke derfra, og den har jeg lekt meg litt med på koppestativet mitt. En lyslenke og et koppestativ kan fint bli et lite "juletre" på kjøkkenbenken;)

Det er jo litt tidlig å pynte til jul enda, men siden jeg skal reise bort første helgen i advent gir meg selv lov til å kose meg litt i helgen! I kveld skal jeg pakke inn julegaver og høre på julemusikk, for vi skal ta med oss gaver på tur om noen dager. Må også skryte litt av at jeg er ferdig med julehandelen. Til og med pinnekjøttet er i hus. Selvsagt må det handles litt mat og småting nærmere jula, men ingen stressende butikkrunder på meg i advent!

Håper dere har en fin helg der ute!


2 kommentarer:

 1. Åååå der var du... Hurrrra :-) sååå koselige bilder og fine lyslenker♥ Kos deg med boligdrøm.. Herlig inspirasjon ♥ klem til deg ♥

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Så koselig pynt, søte de lyslenkene.. må nok innom clas olson en dag å se etter dem ;)

  Gleder meg veldig til julepyntingen jeg også, til uken skal det vaskes og ryddes før pynten hentes frem!

  Ha en fin lørdagskveld,
  Klem Jatte

  SvarSlett