Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

søndag 25. november 2012

Julegriser og happy-light.

Jeg er fortsatt i julemodus! Julemusikken står på og jeg har funnet den beste unnskyldningen for å tjuvatarte på advent! Første søndag i advent faller i år på 2.desember, og fjerde søndag er på lillejulaften. Dermed er jo advent veldig kort i år! Ofte er det jo advent i slutten av november, ikke sant? -smiile-


Smiler gjør jeg også når jeg ser på mine to nye julevenner på kjøkkenet! Disse grisene ba så fint om å få bli med meg hjem, og de er jo bare helt nydelige! De passer så godt på den gamle kommoden, og her skal de få stå ganske alene og få all oppmerksomhet..


Jeg liker å ha ting som blir tradisjon å ta fram år etter år, for å gi den gode julefølelsen! Fra før har jeg tre nisser som mamma har strikket til meg for noen år siden, og de har blitt en sånn tradisjon. Jeg husker så godt fra vi var små, den store gleden og forventningen når mamma pyntet til jul. Like kjekt var det hvert år å se igjen de kjente og kjære tingene. Som de to tøymusene "Rasmus" og "Tassmus", haha! Forhåpentligvis blir disse grisene det samme for mine barn om noen år!


Her står de og soler seg i glansen fra mine herlige "happy-lights". Og de lever opp til navnet sitt! Så herlig stemning fra lysene, og de er mye finere i virkeligheten enn på bilder. Disse er foreløpig hengt på tallerkenhyllen på kjøkkenet, og kanskje får de være her en stund. Gir så god stemning på kjøkkenet!


Nå lukter det så deilig på kjøkkenet, for en svinestek står og godgjør seg i ovnen! Så her handler det meste om gris i dag, til pynt og til mat:)

Ha en fin søndagskveld alle sammen!


6 kommentarer:

 1. For noen søte griser,pyntet fint opp der på kommoden:)
  Kjempefin lyslenke i tallerkenhyllen!
  Ha en fin søndagskveld!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 2. Vad kul att du hörde av dig :) Jag hade nämligen rotat bort din adress... Det blev verkligen fint med Happy Lightsen, och grisarna :)Verkligen mysigt på byrån. Gillade att du har satt ett bilde bland tallrikarna. Nu skall jag titta inom bloggen din titt som tätt, nu när jag vet var du håller till ;) Ha en fortsatt fin kväll :)

  SvarSlett
 3. Så ufattelig søte Griser.. jeg er veldig svak for griser da :D

  Her skal det vaskes og pyntes denne uken, I CANT WAIT!!
  blir sååå bra :D

  Ha en fin ny uke,
  Klem Jatte :)

  SvarSlett
 4. Superskjønne griser, og
  Happy Lights er bare så
  fiiiiine da ღ ja om bare
  en liten uke så er det
  1. søndag i advent ღ Her
  holder jeg på som smått
  å forberede meg med litt
  adventspynting og vasking
  og rydding - en koselig
  tid vi går inn i ღ gleder
  meg til å se alt det fine
  rundt omkring i blogglandia
  også :) Ønsker deg en fin
  dag videre og uke ღ Klem
  fra Mette

  SvarSlett
 5. Så flott med de grisene sammen med happylights. :) Passet jo veldig godt i lag. :)

  SvarSlett
 6. Hei hei!
  Stjernen kjøpte jeg hos Ellos i fjor!
  ..fin kveld:-)
  K

  SvarSlett