Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 28. september 2011

Tilbakeblikk fra et lite hjørne i stuen

Nå har vi snart bodd her i 10 måneder. På en måte har det gått fort, og rart at det snart er et år siden vi solgte huset vårt og flyttet til en annen kant av landet! Men samtidig føles det som vi har bodd her lenge, og at "det gamle livet" virker litt fjernt.. Det kalles vel tilpassing;) Det er en liten vinkel på stuen vår, og den er veldig smal. Da vi først flyttet hit ble det møblert sånn..


Dette er bilde fra starten på min"bloggekarriere", og tatt med mobilkamera.. Det blir hakket bedre med kompaktkameraet jeg bruker nå, men skulle absolutt hatt speilrefleks!
Neste møblering her ble ganske koselig, og stod vel sånn nesten en hel dag..;)


Likte så godt fargene her. Hvitt, lyseblått og treverk i passe mengder.Men som sagt var dette bare en overgang, for jeg ville så gjerne flytte spisebordet fra kjøkkenet til stuen. Da det ikke fikk plass andre steder i stuen, ble det altså her, og gyngestolene måtte flytte tilbake der de kom fra;)


Etterhvert har også et lite skap og en lilla tallerkenhylle funnet vegen hit til kroken..Nå blir det nok snart endringer igjen, for spisestuen flytter nok tilbake til kjøkkenet når det er ferdig bygget om! Da skal jeg sette en mindre spisegruppe her, så blir det mer luftig. Har ikke bestemt meg for hvilken jeg skal grave fram fra mitt gamle lager, men tiden vil vise;)

I går kveld var jeg på kjempetrivelig handarbeidsklubb hos Silje Kristin, og hun har bare et kjempekoselig hjem! Jeg var også så heldig å vinne en giveaway hos henne, så da ble det pakke på meg i går! Så mye fint helt etter min smak, og det skjønne hjertet har hun laget selv:) Tusen takk for gaven, og en koselig kveld, Silje!


Nå skal jeg lage frokost til barna mine som har fri i dag! Vi er litt treige på sånne fridager, stresser ikke om morgenen;)
Ha en fin onsdag!

4 kommentarer:

 1. #dåne# du har det så nydelig=) Speilrefleks er toppen,men kompaktkamera er supert det også. Husker når jeg fikk speilrefleks til bursdagen min,en helt ny "verden" åpnet seg=)=) Men med speilrefleks eller ei,så tar du nydelige bilder=)
  Ha en topp fridag,deilig å ikke stresse på morgen,dagen blir så mye bedre da=)
  Puss & kram Josefine

  SvarSlett
 2. Så artig å se forandringene!
  Ble veldig fint med spisestua inne i "kroken".
  Klem

  SvarSlett
 3. Veldig flott. Herlig å se forandringene! Du er bra flink! Ha en fin dag i morgen! Klemmer fra solveig

  SvarSlett
 4. Hei hei. Så mange fine innlegg siden sist jeg var innnom her. Kjekt med spisebordet i kroken der da. Liker alle de fine gamle tingene dine, det runde bordet og gyngestolene er råfine.
  Og så koselig det var på Tussebo, herlig med en slik plass, skjønner at du gleder deg til å ordne til der oppe. Vi har et lite sted som ligner, men har ikke vært der enda i år, mannen er nemlig nyoperert i kneet og jeg har ikke så lyst til å gå dit alene.

  God helg :))

  SvarSlett