Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 15. september 2011

Lampe-kupp på Clas Ohlson.

Jeg tok meg en sjelden og etterlengtet shoppingdag i dag! Deilig med en hel dag hvor jeg bare kunne gå rundt og se på det jeg hadde lyst til,  ingenting jeg MÅTTE kjøpe. Eneste problemet er at jeg skulle hatt litt fyldigere bank-konto, men litt tok jeg meg råd til å kjøpe i dag. Blant annet en kjempefin lampe på Clas Ohlson!


Tenk, denne fine lampen ble min for 249 kr! Den er faktisk ganske tung og solid, og blank og fin! Alle leddene kan svinges frem og tilbake, og så skrur man fast i ønsket posisjon så den holder seg på plass! Jeg er superfornøyd, og dere skal ikke se bort i fr at det blir kjøpt flere! Den finnes også i hvit.


Når jeg kjøper noe nytt, må som oftest det meste flyttes på! Bordet i "sofahjørnet" har nå mindre dill på seg, for lampen er så dekorativ i seg selv. Deilig med forandring, og det var godt å få lys borti kroken her:)


Jeg har fortsatt en del å vise fram av ting fra Bestemors hus, og i dag skal dere få se Bestefars koffert! Har ønsket meg en sånn lenge, så gleden var stor da denne ble med hjem! Den har ikke funnet sin perfekte plass enda, men fungerer foreløpig som sidebord med den gamle grønne kassen under..


Og så kan jeg vise dere et bilde som nå henger i hangen! Et svart-hvitt bilde med svart ramme. Så koselig bilde av en gammel dame ved rokken. Et likt bilde hang i barndomshjemmet mitt og, så ekstra koselig å få et selv..Jeg har også kjøpt gardiner og nytt sengetøy til soverommet i dag. Jeg har en plan om en liten høst-forvandling der og! Følg med, følg med mine venner;)

Nå er det snart helg igjen. Ha en fin fredag alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Det var ei kjempefin lampe. Godt med litt ekstra lys, i disse mørke tider..
  Bestefars koffert var kjempefin, så koselig å ha slike minner man ser daglig:)
  Ha en fin kveld
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Wow! Kjempe flott lampe..
  Mørketida som er i kjømda krev lys av ymse slag;)

  Takk for gode ord ♥
  Eg vonar helga skal gjere meg heilt frisk atte!

  Lekre bilde som vanleg hos deg!

  Ønskar deg ein fin fredag :)

  klem frå Astrid ♥

  SvarSlett