Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 15. mars 2012

Venter på våren!

En potte med påskeliljer som venter på å springe ut. den har fått plass på en av benkene på trappen, og gleder seg til påske og vår!


Den er så grønn og frisk i fargen, selv om blomstene ikke har kommet fram enda! Enda er det tre uker til palmehelga, så den trenger ikke å stresse..


Dagene går fort, og snart er det tid for flere planter her ute. Vi har ikke noen hage med blomsterbed enda, men litt blomster på trappen og i krukker skal det vel bli en råd med.


Enn så lenge får denne enslige potten med påskeliljer stå på trappen og minne oss om at våren nærmer seg. Den gir meg en god følelse og det blir spennende å se om noe gult titter fram etterhvert.


Fortsatt har vi kjølige dager, men jeg har sett hestehov og snøklokker rundt omkring, og snøen holder seg borte (foreløbig).. Er våren kommet til deg?

6 kommentarer:

 1. Så koselig:)
  Her blomstrer krokusen:) Fantastisk med vår...

  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Så koselig :)
  Fint med litt planter nå som det blir vår!

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig og vårlig.. :) God helg til deg og dine! Klemmer til deg! :)

  SvarSlett
 4. Skjønt med vårtegn. Det gir løfte om at alt våkner til live igjen i naturen. Her tiner snøen for hver dag. Litt igjen nederst i hagen, men gårdsplassen er fri for snø. Godt når det virkelig blir varmere i været :) God helg, klem Merethe

  SvarSlett
 5. Dette var fint. :) Så flott med påskeliljen på den slitte benken. :) Her nord hos meg har det vært vind og regn, så nå er masse snø borte. Deilig!

  SvarSlett
 6. For en deilig benk du hadde plassert den koselige krukken med påskeliljer!! Nå går det fort frem mot vår. Jeg har startet våronna i hagen:-) Og maling innendørs:-) Typiske vårtegn:-)

  Ønsker deg en fin mandagskveld!

  Klem:-)

  SvarSlett