Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 21. mars 2012

Loftstuen begynner å bli ferdig!

I et hjørne av den loftstuen har jeg plassert en stol og laget en liten lese- eller kosekrok. En blomstrete quilt, og gule blomster gir håp om at våren er like rundt hjørnet. vinteren har nemlig hatt et tilbakefall her hos oss..


Den gamle trekassen har fått en pute på seg, og tjener som fotskammel. Den blir et fint innslag i rommet med sin fine grønnfarge. Stolen stod på den gamle stuen nede, og gardinene ble også brukt der, så her er kun gjenbruk foreløbig.


Dette har vært et prosjekt som har gått i rykk og napp. Jeg har ikke hatt så mye tid til oppussing, og så har jeg brukt lang tid på å finne den perfekte fargen til veggene! Jeg startet å male tre eller fire ganger før jeg endelig ble fornøyd..


Nå er jeg til gjengjeld kjempefornøyd, og nyter å se på smalpanelet mot de hvite listene! Fargen er "lys antikk" og den har jeg jo likt i alle år, men likevel tok det litt tid før jeg forstod at det var fargen jeg lette etter!


Påskeliljene har begynt å blomstre, og lyser så fint opp i vinduskarmen. Selv om jeg liker den gode sjøutsikten vi har på framsiden av huset, nyter jeg også nærheten til skogen her fra baksiden på loftet. Den har på en måte beroligende virkning.
Loftstuen er på langt nær ferdig møblert. Vi må finne ut hva vi skal ha her oppe, og få tak i en tv-benk. Dette skal bli et flerbruksrom, som tv-stue, kontor og gjesterom. Men i kveld tror jeg jammen jeg skal sette meg ned her og lese litt, eller strikke og høre på radio..


Kanskje det blir til at jeg leser et av interiørbladene jeg egentlig sparer til påsken..;)


I dag har det vært en stor dag. Min minste avlegger har skrevet seg inn på skolen, og jeg kan ikke fatte at tiden går så fort! Og i kveld skal vi i bursdagsselskap til Pappa som fyller år i dag.

Takk til alle som leser siden min, og til dere som legger igjen hyggelige ord! Jeg setter veldig stor pris på det, selv om jeg selv har vært litt ute av bloggemodus og ikke vært så flink til å gi noe tilbake i det siste! Håpe på å komme sterkere tilbake:)

10 kommentarer:

 1. Å koselig loftstue!
  Lurt og dekorativt å bruke den gamle kassen som fotskammel.
  klem

  SvarSlett
 2. Så nydelig loftstue! Kjempe koselig! Likte liftgardinene og vinduene dine! Gratulerer med minsten som skal begynne på skole, og til din far! Kos deg:) Klem fra Sara

  SvarSlett
 3. Hei!
  Kjempekoselig!
  Ønsker deg en fin onsdag :)
  Vil du vinne et gavekort på 300 kr fra Solstrand Interiør kan du
  prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Så koselig det er blitt i loftstuen din! Stolen så deilig ut å slappe av i! Jeg må innrømme at jeg ikke klarte å vente til påske med å sprette opp de nye bladene. Prøvte en stund å la være:-)
  Kos deg!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Hei:)
  Så kosleg krok i loftstova di! Fine nymåla vegger:)
  Likte veldig godt det quilteteppet ditt på stolen der. Og sånn radio har eg høgt oppe på ønskelista mi.
  Kos deg ikveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. kos deg i kroken dein i kveld:))

  SvarSlett
 7. Åh.. så koselig da.. nyt en avslaooet stund der du :) Ha en fin kveld! Klemmer

  SvarSlett
 8. Så fint det ble, lys antikk ble jo perfekt, har den i kjøkkenet i farfarhuset og noen rom til :) Hvilken hvitfarge har du til forresten? Jeg strever litt med hvitfargene sjø.
  Er dere så heldige at dere har originalt faspanel i huset? Og må bare igjen skryte av takene dine, så fint med synlige bjelker.
  På lørdag er det loppemarked på grendahuset her, noe for deg kanskje?

  Ha en fortsatt fin kveld :))

  SvarSlett
 9. God fredagskveld! Jaså, du er fra Nordmøre du også. Mulig du har skrevet det før, men har ikke fått det med meg i alle fall. Hvor da tro? Her driver vi med dåpsforberedelser.. Har akkurat laget ei bittelita vimpelrekke som skal brukes til kakepynt.. Fin helg til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi bor rett over fjorden, i Straumsnes;)
   Lykke til med dåpsforberedelser!

   Slett