Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 22. juni 2011

Fornying av brødfat og dekorerte maisbokser!

Det er lenge siden jeg har hatt noe å blogge om nå! Ferietid stjeler av bloggetid, og enda har jeg ikke kommet helt i orden etter turen. Men innimellom rydding og klesvask har jeg sneket meg til å gjøre noen impulsive "hobbyaktiviteter"..
 Jeg startet dagen med å ta en liten oppfriskning av noen brødkurver! De var brune og egentlig veldig fine fra før, men det er jo alltid kjekt med litt fornying. Her er før-bilde:
Jeg har fått disse i gave av en veldig snill og hyggelig "eks-kollega". Hun har vært en stor innspirasjonskilde for meg både med håndarbeid og interiør! savner deg Kathe, og håper du tilgir at jeg har malt skålene;)
En ble blå og en ble grønn, men de er veldig lyse så ikke så godt å se fargen på bilde. Men jeg er fornøyd med resultatet og synes det ble sommerlig og fint! Etterpå malte jeg i full fart noen maisbokser jeg har samlet på. De fikk pynt på tre forskjellige måter. En med blonde, en med glansbilde og en med kanelstang og hyssing. Rask og dekorativ makeover..
Jeg måtte jo ha litt blomster i boksene, så jeg og Oda Marie gikk ut for å plukke noen. Vi trengte ikke å gå langt, for her er det blomstereng rundt huset;) Pga ferie og at vi ikke har gressklipper enda har gress og blomster fått grodd fritt her ute. Ingen ulempe når man vil ha en fin blomsterbukett;)
Med "kreta-duken" jeg kjøpte på ferie i bakgrunnen, ble det et koselig stilleben på trappen.
I morgen blir det bålbrenning og pølser nede ved sjøen. Håper ikke været blir alt for ille;) Håper alle får en trivelig st.hans-feiring!

5 kommentarer:

 1. Virkelig super fornying av de boksene og fatene. Så lekkert alt ble! Og nydelig med blomster i. Vakre bilder. :)

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder! Og forrandring fryder! Godt tips å male dem!
  Ha en fin St.Hansaften
  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Veldig flott og kreativt :) ha en fin kveld! Klemmer

  SvarSlett
 4. Så fint det ble:)

  Jeg har lenge tenkt på å dekorere blikkbokser, men det har blitt med tanken...som så mye annet;)

  Ønsker deg en flott helg:)

  Klem Lise

  SvarSlett