Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

tirsdag 19. februar 2013

Sånn ble det da jeg snudde kjøkkenbordet!

Jeg har jo fortalt om at jeg snudde kjøkkenbordet og ommøblerte litt på kjøkkenet, men ikke vist dere bilder enda. Men nå har jeg endelig fått flyttet lampen etter, sånn at den ikke henger rett over den ene stolen,hehe! Jeg er veldig fornøyd med resultatet, for nå fikk jeg utnyttet rommet bedre. Bedre plass til sofakrok, sånn at det ble mer allrom.


Ble veldig annerledes å snu bord og benk med kortsiden inn mot veggen. vi måtte liksom finne plassene våre på nytt;) Men det ble jo mye enklere å sette seg ved bordet da, og vi trives godt med vår "nye" spiseplass!


Fortsatt en romslig følelse på kjøkkenet, selv om bordet er to meter. Hvis vi trenger å bruke to ender, kan vi bare trekke det litt fra, eller snu bordet midlertidig.


Siden vi har ganske liten stue er det deilig med stort kjøkken. Kjøkkenet er vel det eneste romslige rommet i huset når jeg tenker etter;)


Det er vinterferie og knallfint vær, så jeg burde vel ta med meg ungene ut en tur! I helgen var vi forresten med mine foreldre på hytta i Rindal, og der kosa vi oss kjempemye! Hele familien i akebakken på lørdag, og det var morsomt for både små og store skal jeg si!
I tillegg var jeg på Solhaug hvor skjønne Solveig fra Svingens lille hus jobber, og det var så utrolig kjekt å endelig treffe henne! Hun er akkurat like koselig, søt og smilende som man får inntrykk av på bloggen! Håper vi treffes igjen, Solveig:)


Senere kan jeg kanskje vise dere litt fra min lille bloggeplass på kjøkkenet..
Ha en flott dag alle sammen!

Klem fra Hanne:)

4 kommentarer:

 1. Hei Hannemor :) Så flott det ble på kjøkkenet hos dere :) deilig med så stort kjøkken... Det skal mitt engang bli også :) Ble så fint!!Flinke Hanne :) åååå så koselig det var å treffe deg også.. Klart vi må treffes igjen.. Det hadde vært Sååå koselig :) Gleder meg allerede :) ha en fiiiin kveld, søte du :) klem fra meg til deg :)

  SvarSlett
 2. Det ble jo romslig og fint Hanne :))
  Du har det såå trivelig på kjøkkenet,love it ♥

  Sikkert kjekt med et lite "bloggtreff",hørtes kos ut :)

  Klemmer Bente

  SvarSlett
 3. Hei skjønne Hanne:)
  Forandring fryder alltid og det er veldig kjekkt å omøblere,har ikkje tall på kor mange ganger kjøkkenbordet er snudd her og ein må jo vite at alle har faste plasser,hihi:)
  Kjempestort og flott kjøkken du hat,godt å ha god plass der!
  Så kjekkt å treffe ein bloggvenn,alltid spennende for tenkt visst me ikkje hadde blogga så hadde me gått glipp av masse nye bekjentskaper:))Solveig virker veldig søt og kjekk:)

  Så deilig med vinterferie,her er det fra neste veke og ingen snø er det her men mange reiser jo til plasser der det er snø så:)

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Eit så fint kjøken!
  Mykje lekkert å sjå..

  Ynskjer deg ein god onsdag :)

  Helsing Astrid

  SvarSlett