Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 8. februar 2013

Ny og større "stuekrok" på kjøkkenet, med fiine nye farger!

Jeg lovet å vise dere litt fra ommøbleringen på kjøkkenet, og her kommer litt. Fremdeles kan jeg ikke ta bilder av spisebordet som er snudd, for lampen må flyttes! Men resultatet av å snu spisebordet ble en mye romsligere og mer avdelt "stuekrok" på kjøkkenet. Rett og slett et bedre utnyttet allrom, og jeg er såå fornøyd (for en gangs skyld,hihi)!
Ekstra fornøyd ble jeg av en liten tur til kremmerhuset i dag, hvor jeg fikk tak i de fineste putene som jeg har ønsket meg siden første gang jeg så de "på trykk"  Litt nye tekstiler har virkelig mye å si for et rom!


For å få litt helhet i kroken her, ble det også med noen skjønne lysglass i matchende farger hjem! Så lyst og herlig og like fint til vinter som sommer, ikke sant?


Er så utrolig kjekt med en sånn kosekrok på kjøkkenet:) Og jeg som trodde at det ikke var plass til en sånn krok i starten tok skammelig feil! Se så romslig det ble..Føler du at denne gyngestolen forfølger deg når du leser bloggen min?? Sorry, hehe! Jeg har to av de, og de har til nå stått på stuen. Blir flyttet rundt på hele tiden etter hvor folk vil slenge seg nedpå, og de er så små og lette. Nå har den ene flyttet inn på kjøkkenet, og jeg synes de er veldig fine og greie! (Blir mitt svar på eames-gyngestolen dette,tihi)
Da er det jammen fredag igjen folkens! Jeg jobbet forige helg, så gleder meg til en halv frihelg nå (noen timer jobb på søndag). Men fram til da skal vi nyte både fredagskveld med ungene og ha en kjekk lørdag i morgen!
Ønsker alle en super helg, jobb eller fri! Og kan ikke dy meg, men slenger med et bilde til av putene mine.. Tror jeg er litt forelska ,haha!!

Klem fra Hanne:)

9 kommentarer:

 1. Hei skjønne Hanne:)gratulerer så masse med dei flotte putene du har kjøpt deg,så fine dei med stjernene på og lysestakene i samme farge var jo så søte då:)
  Herlige krok du har på kjøkkenet,godt når ein har plass til både sofa og stol,herlig med allrom og eg er veldig fornøyd med vårt på over 20 kvadrat
  Huset er lite men med stort kjøkken,herlig!
  Det runde bordet ditt var så lekkert!

  Ønsker deg ei flott helg med morsdag og fastelaven,bør vel skjerpe meg å bake boller til helga for ikkje ofte eg baker!

  Stooor klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Hei på deg Hanne:)
  Så flotte bilder, og gurri malla så fine desse putene var:).
  Eg diggar Kremmerhuset, synd at eg bur eit stykke frå (eller kansje bra...hihi), men heldigvis for meg har dei nettbutikk...hahaha... Så innimellom kjem det nokon pakker i posten...
  Heldige deg som har ein sånn kosekrok på kjøkkenet:). Eg drømmer om eit stort kjøkken med ein sånn krok...men men...det blir nok med drømmen:)
  God helg til deg:)
  Klems Evelyn:)

  SvarSlett
 3. Knallkoseligt!!! Åh tenk å hatt d slik :) nydelig Gyngis :) og d bordet.... Ååååhhh så fint :) klems Diana

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig kjøkkenkrok, sukk :o) Neida, bare det at jeg kunne tenkt meg en slik jeg også :o) Har ikke plass, men kunne jo kanskje ha byttet ut kjøkkenbordet da :o) Skjønner forresten godt at du liker de putene, de er kjempefine! Tror jammen meg jeg skal ta en tur på kremmerhuset snart, jeg så ikke disse da jeg var der sist, men det sto massevis av uåpnede esker der :o) Ha en strålende helg og kos deg masse før du drar avgårde på jobb. klem fra Nina

  SvarSlett
 5. Hei Hanne :)
  Tusen, tusen takk for alltid så koselige
  ord på bloggen min ღ og så kjekt at du
  titter innom... Herlige bilder du viser
  til stor inspirasjon, veldig koselig å
  titte inn her til deg ღ Jeg skulle gjerne
  hatt litt større kjøkken og en kosekrok :)
  - jeg drømmer om et åpent stort kjøkken
  en gang ;) Ønsker deg en fortsatt riktig
  fin helg, kos deg masse - stor klem fra
  Mette

  SvarSlett
 6. Så lekkert. Tenk å ha en sånn fin plass på kjøkkenet. D

  SvarSlett
 7. Så fint!!! Ble kjempe koselig...og elsker gyngestolene dine ;-)
  God helg ;-)))))

  Varme klemmer Elisabeth

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Hei du!:)
  Tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min! Jeg blir så glad av sånt, skal du vite!*smile*

  ...og lekre puter du har handlet. Ikke uten grunn at jeg måtte ha de med det blågrønne i giveaway på bloggen min nei-så utrolig flott farge!:) Fortsatt mulig å vinne om du vil bli med-jeg har utsatt trekningen til 14februar jeg:)
  Forresten forelsket jeg meg litt i puten med fuglen på også...så utrolig flott!

  ...likeså er lampa di i stua-den med "kulene" i gull! Jeg har en lignende på "lager"...og nå fikk jeg så akutt behov for å få plass til den her...Love it!

  hjelpes! Jeg burde få meg et hus snart jeg...*fnis*

  Ønsker deg en flott tirsdagskveld!
  Klemmer til deg

  SvarSlett