Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

tirsdag 5. februar 2013

Når nye møbel-knotter fører til ommøblering;)

I forige uke kjøpte jeg jo nye skjønne knotter til kjøpmannsdisken på stuen. Speiltoppen ble fjernet som en prøve, og jeg var ikke helt fornøyd.. Tusen takk til alle som kom med fine innspill på dette innlegget! Jeg hadde en magefølelse av at denne ballen ville rulle videre, og i går fikk jeg endelig tid til å flytte rundt litt på stuen igjen! Speiltoppen får fortsatt hvile seg mens disken nå står under vinduet..


Syntes jo at den ble så puslete på den andre veggen, og med den store stolen sånn midt uti rommet! Men under vinduet kom den mer fram etter min mening. Godstolen ble flyttet helt inn i hjørnet, og ble ikke så ruvende i stuen. Måtte ha et mindre bord ved siden av da, og dette var det jeg hadde for hånden foreløpig..


Kassen med blader er kjekk å ha ved siden av stolen, og en fin fargeklatt i kroken her. Det fine syskrinet var jeg så heldig å få til jul, så nå har jeg synåler og strikkepinner lett tilgjengelig i kosekroken og!


Vinballongen ble en veldig koselig lyskilde med happylights oppi. Ble en koselig krok i stuen dette!


Selvsagt får også denne ommøbleringen ringvirkninger for flere rom;) Spørs om jeg må ommøblere kjøkkenet i dag for å få bedre plass til det runde bordet som ikke har plass på stuen lenger,hehe..
Når det er sagt så synes jeg at den lille stuen min ble mye luftigere nå! Ble jo mer gulvplass og luft.


Husbonden var ikke helt enig da! Han syntes det så ut som et rom der vi stuet bort møbler! var vist kommoden under vinduet han ikke likte..

Jeg skulle jo ut å kjøpe blomster i går, men oppdaget fort at mandag ikke er rette dagen,hehe;) Var jo ikke store utvalget på buketter kan du si! Men jeg fikk nå skrapet sammen noen tulipaner til slutt. Sesongens første for min del! Men jeg oppdaget at Finn Schjøll-vasen er på coop-tilbud, og det er jo en god ting! Denne fine vasen var satt ned fra 399 kr til 129, så det ble dagens lille lyspunkt:) Synes den er så fin!


Så sånn ble historien om møbelet som fikk nye knotter.. Rart hvordan små detaljer gjør at man må flytte rundt på alle møblene, ikke sant? Jeg er i hvertfall fornøyd med resultatet så langt, og så er det bare å forbedre detaljene rundt!


Nå må jeg ut og gå meg en tur! Ha en fin tirsdag..
Klem fra Hanne:)

2 kommentarer:

 1. Hihi eg og skulle kjøpe bukett igår men det var så lite at eg fant ut at eg venter til helga for da er det morsdag:)så då blir det jo blomster då:)
  Den vasen tenkte eg og på men kjøpte ikkje og dei er sikkert tomme allerede men fin er den virkelig!
  Alltid kjekkt med omøblering,kjekkt å skifte litt om på ting og tang!

  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Dette ble jo kjempe fint, Hanne :) Er enig med deg i at skjenken ble fin under vinduet :)
  Kjempe lekkert :)

  Ha en fin dag :)
  Ps. gleder meg til å forandringen på kjøkkenet også :)

  KLEM

  SvarSlett