Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

onsdag 11. juli 2012

Sommerlig dekor og minner på kjøkkenbenken.

Sommeren er i full gang, med det typiske sommerværet her på nordvestlandet,godt blandet! Sol det ene øyeblikket og regn det neste, ikke de helt store temperaturene, men absolutt mange fine stunder å ta vare på!
Ikke mye blogging hos meg for tiden! Føler at dette er tiden for å vise fram frodige hager og innbydende terrasser, og hos oss glimrer alt dette med sitt fravær! De siste par ukene har tomten vår blitt gravd opp i allle ender. Det er blitt drenert rundt huset og alt av gress er gravd bort. Vegen skal legges om, og det meste av eiendommen skal brukes på en litt bedre måte. Så nå er vår "hage" forvandlet til en to mål stor jordhaug! Men det blir værre før det blir bedre, ikke sant?


Da får man ta med sommeren inn i huset, og hva er vel mer sommerlig enn skjønne prestekrager, plukket av husets yngste? I dag fikk jeg og ungene en overrsakende fin dag med strandliv og bading! For det er det som er så deilig med sommeren, at man kan være litt impulsiv og ta ting på sparket. I dag har det vært fin temperatur og sol innimellom, så vi ruslet ned til stranda som ligger like i nærheten.
Mens jeg ventet på at ungene skulle bli ferdige å bade, plukket jeg fine skjell for å ta med hjem.


De ble riktig så fine i den gamle suppetallerkenen med blå kant. sommerlig og enkel dekorasjon!


I går gravde jeg fram noen krus som jeg kjøpte da jeg skulle flytte på hybel etter niende klasse. Jeg husker hvor stolt jeg var over å få en plass for meg selv og hvor mye jeg gledet meg over å kjøpe kopper og kar og annet til hybelen!


Nå skal koppene få pryde mitt sommerkjøkken, og minne meg om en tid som begynner å bli lenge siden! Jeg kom på her om dagen at i år er jeg akkurat dobbelt så gammel som da jeg flyttet på hybel, og følte at jeg hadde levd både lenge og vel.. Årene etter derimot har flydd!


Håper alle dere gode der ute har en fiin sommer!

4 kommentarer:

 1. Så kos på kjøkkenet ditt ♥ SOMMER med stor S :)
  Fint med den hylla som henger lavt på veggen!

  Takk for flotte bilder :)

  Bente

  SvarSlett
 2. Å så koselig......her var du igjen!
  Nydelige sommerbilder i dag.....blir glad av å se....

  God sommerkveld ønskes deg!

  smil og klem Camilla;)

  SvarSlett
 3. Nyter sommarbilda dine!
  Kjempe fine :)

  Tusen ♥ takk for slike fine ord frå deg :)

  Klokka er kjøpt hos ein lokal interiørbutikk.
  Hjerterommet på Hareid.

  Ynskjer deg ein god kveld :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig du har det Hanne,
  masse flotte detaljer. :))
  Klem Mette.

  SvarSlett