Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

søndag 29. juli 2012

Sol ute, sol inne! På kjøkkenet..

Endelig! En søndag med sol! Vi har vært fint lite bortskjemt med sommervær i år (og..) Men i dag har solen vært hos oss og varmet kropp og sinn. Vel, de store temperaturene har vi vel ikke hatt, men solen har varmet, og gjort meg solbrent på nesen! Det passet såå bra at vi fikk fint vær i dag, for min manns søster og vårt tante og onkel-barn var og besøkte oss for første gang siden vi flyttet nordover. Det er jo absolutt kjekkest å vise fram hjemmet sitt og omgivelsene i pent vær!

Da jeg stod inne og laget salat til grillmaten, flommet lyset inn i kjøkkenet mitt og jeg måtte bare ta litt bilder!


I gårkveld fikk jeg et "lei av kjøkkengardinene mine-anfall", og tok de like godt ned! Ble så lyst og lett med en gang, og til jeg finner på noe annet kan jeg ha det sånn til en forandring..


Herlig med lyse flater som reflekterer lyset så fint! Jeg elsker de lyse gulvene mine, selv om det er en avslørende farge i disse "skal bare gå inn en liten tur, så jeg beholder skoene på-tider"..
En ting som ikke er like herlig er synet av den store varmepumpen! Men den var utrolig god å få inn i vinter, så vi slapp å komme hjem eller stå opp til en fryseboks av et hus! Ikke godt å lage middag med neglebit, og det tar jo litt tid før man får opp varmen med bare vedovner.


Føles som solen har kommet inn fra alle kanter i dag! Åå som vi setter pris på den når den først titter fram..


Heklegardinene får fremdeles henge oppe, for de slipper lyset fint inn, og har ikke hengt oppe like lenge som de andre blå-rutete.


Tok bilder fra litt andre vinkler på kjøkkenet i dag. Bildet under er tatt fra ytterdøren og inn. Kjøkkenet er det første rommet du kommer til hvis du går inn hovedinngangen her hos oss. det var jo stuen før, så dette er nok eneste ulempen jeg kan se ved at vi byttet om på rommene..


jeg dristet meg også til å ta bilde mot endeveggen hvor skrivepulten min står. Her er jeg ikke fornøyd, og planlegger forandringer. Pulten skal ut, for den samler virkelig masse rot! men så er det kjekt å ha pc i nærheten da..


Som sagt, dagen har vært god med sol både ute og inne, og ikke minst i sinnet! Håper DU får en super ny uke! Tenk nå er det snart august..7 kommentarer:

 1. For et flott kjøkken du har! Lyst og fint! Ønsker deg en fin ny uke! Klem fra Sara

  SvarSlett
 2. Flott og lyst kjøkken du har! Varmepumpen la jeg ikke merke til før jeg leste om den. Kjekt med plassering under vinduet.

  Ja, tenk august er like rundt hjørnet....hvor blir sommeren av? Vi får håpe på godvær i august...:)

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Beautiful kitchen and dining room, I love the details! And chandelier is so special! I love everything!

  SvarSlett
 4. Heia Hanne Margrethe :)
  Herlige bilder av et lekkert kjøkken :)
  Du har det virkelig koselig på kjøkkenet må jeg si, så stort og luftig, heldige deg, mitt er jo som et bøttekott i forhold å jeg har veldig lyst til å male det lyst så vi får se til høsten :)

  Ønsker deg ei fin ny uke
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 5. Å for et lekkert kjøkken...sukk det var fint!
  Kose deg videre.

  Smil og klem Camilla.

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som har et så lyst og fint kjøkken!!!
  Ble åpent å fint nå sommerstid uten gardinene,herlig å slippe inn mest mulig lys:)
  Ønsker deg en super uke1
  Klem Caroline

  SvarSlett
 7. Fantastisk nydelig kjøkken du har :)
  ELSKER DET ღ lyst og sjarmerende
  - og skjønne detaljer... Herlig når
  solen skinner inn igjennom vinduene
  og veldig fint uten gardiner. Likte
  da veldig godt blondekappen din ღ
  - ha en fiiiiiin dag videre, klem
  fra Mette

  SvarSlett