Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

mandag 16. juli 2012

Nymalt loftstrapp.

Sakte men sikkert går prosjektene framover. Vel, kanskje mer sakte enn sikkert, men alle små skritt i riktig retning er bedre enn ingen..


Som dere kanskje ser er jeg kommet litt videre med loftstrappen vår. Trinnene er malt i en mellomgrå nyanse som jeg har blandet meg frem til selv. Kjøpte nemlig en alt for mørk farge som ikke ble sånn jeg hadde sett for meg. Men litt av den oppi den lyse gulvmalingen jeg hadde fra før ga et bedre resultat!


Mellom trinnene har jeg malt med helt hvitt for å få et luftigere inntrykk i den lille gangen. begynner å bli fornøyd nå, men som dere sikkert ser er ikke rekkverket ferdig malt enda. Tror nok at selve rekkverket blir hvitt, men lurer på å bruke en kontrast-farge på håndlederen(heter det det?). Kanskje i blått for å ta igjen noe fra det gamle kartet jeg har hengt opp?


Kartet var jeg så heldig å finne da vi ryddet bestemor og bestefar sitt hus for salg. Det er passe gulnet og slitt i kantene, og stedet vi bor er faktisk med på kartet! Ekstra artig å henge det opp da, i tillegg til at det er veldig dekorativt..


Trapperommet har blitt lyst og fint, og venter bare på litt mer på veggene, men enn så lenge er det bra som det er og.
Den broderte klokkestrengen er også fra Bestemors hus, og er en fin fargeklatt i gangen her.


Til dere som måtte lure, er fargen på veggene std.nr 471, lys antikk. Lister og dører er i hvitt, og gulvet i skumring..

Håper alle har en fin mandag!


7 kommentarer:

 1. Oj,so flott gang!!!!!So flink du er:)Stilig med det kartet også.
  Dette skal du vere fornøygd med ja:)

  Klem frå Mette♥

  SvarSlett
 2. Det ble kjempe fint! Med en gang jeg så bildet trodde jeg det var trappen vår :) Utrolig morsomt hvor like husene våre er :) Gråfargen var nydelig! Jeg har malt gelenderet i en "kontrastfarge" (samme som trinnene) og er veldig fornøyd med det. Ha en fin dag! Klem fra Sara

  SvarSlett
 3. Så flink du har vært og resultatet ble veldig flott!
  Ha en herlig mandag!

  Smil og klem fra Camilla.

  SvarSlett
 4. Ble kjempefint i gangen din, synes det ble flott med de grå trinnene.

  Ha en fortsatt fin kveld :))

  SvarSlett
 5. Så nydelig det ble! Flott med grått trinn, og hvitt under. Ei fin trapp!

  SvarSlett
 6. Dette må være den fineste trappeoppgangen jeg har set! sååå koselig og sjarmerende det var her:) Likte fargene du har brukt kjempegodt! Tror det ville blitt veldig vakkert med en rolig blåfarge på håndlederen:) Hos meg er alt på et plan og jeg savner å få gå i trapper..
  Ønsker deg en god tirsdag. klem fra Ellen

  SvarSlett