Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

søndag 8. april 2012

Strikkedilla i påsken.

Denne påsken har vært preget av ekstremvær med store snømengder her ute ved kysten. Ganske kjedelig når man venter på våren, men ingenting å gjøre med. Så da får man kose seg inne så godt man kan! I vårt tilfelle har det vært påskekos på hytten til mine foreldre fra onsdag til i dag. Der har jeg koset meg sammen med mann og barn, mine foreldre og broren min med familie. Tross været har vi grillet minst en gang hver dag, og inne har det vært mye monopol, ludo og yatzy!

For meg er håndarbeid et "ma ha" i påsken, og i år er det strikkepinnene som har vært i bruk! Jeg hadde en plan om å strikke påskekuler på hytten, men tjuvstartet hjemme. Og greit var det, da jeg glemte å ta med meg strikketøyet til hytten, og måtte ut å finne nytt! Da falt valget på disse flaskevarmerene.


Veldig artige å strikke, og ganske fort ferdige, så dette arbeidet passet meg bra. Også med tanke på at det ikke bør være for innviklet når man skal være sosial i tillegg;)


Her kan man leke seg med forskjellige farger etter årstid, humør, og interiør. Akkurat nå er en grønn og hvit variant på pinnene;) dekorativt og koselig hvis vinflaskene står framme på benken, eller kanskje man kan lage vaser av syltetøyglass..

Kan jo vise noen av påskekulene jeg fikk laget før vi dro på hyttetur..


Artige små, men litt knotete prosjekter. blir nok ikke strikket flere påskeegg etter påsken, men du skal ikke se bort i fra at det blir noen kuler til jul;)

Vi er nå vel hjemme igjen, og i gang med prosjekter på loftet. Det er alltid noe som må gjøres i dette huset, men det viste vi jo da vi flyttet hit. Får vel svinge malerkosten igjen utover uken, men i kveld skal jeg bare sitte i sofaen min... med strikketøyet selvfølgelig!

Håper alle har en fin påske!

7 kommentarer:

 1. Flotte strikkeprosjekter :) og de kulene var søte :) Ha en fin slutt på påsken og snart ny start på hverdagen! Vi er fremdeles på hytta! Så deilig å være her :-)

  SvarSlett
 2. Åååå så flink du er, lekkert :)

  Koser oss på hytten litt til vi!
  Deilig med påskefri :)

  Solklem

  SvarSlett
 3. So mykje fint du har strikka!!!Smart med dei flaskevarmarane:)Herleg mønster og fargar♥
  Kos deg med siste rest av påska.
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. Så stilig det var med de strikka eggene i den grønne vekta. Kjempefint!

  SvarSlett
 5. Det hadde vært helt krise her også om jeg hadde glemt strikketøyet hjemme. Heldigvis fins det jo en garnbutikk stort sett over alt :-) Ellers bruker strikketøyet å være noe av det første jeg pakker ned når vi skal på hytta... Flotte flaskevarmere i herlige farger !
  Og du; det kjøkkenet ditt er jo en DRØM AV ET KJØKKEN :-)))Utrolig vakkert ! Lyst og lekkert, må være koselig å styre og stelle innpå der :-))
  Ha en fin kveld og ei ny flott uke :-)

  SvarSlett
 6. Kjempefine!
  Må være mye jobb...
  Klem Gitte

  SvarSlett
 7. Så fine de flaskevarmerene var!! :)

  -Mari

  SvarSlett