Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

fredag 13. april 2012

Nymalt kjøkkenbord, tur til Ålesund,og god helg!

Så er det fredag igjen, og en ekstra kort uke er over! Går jo om mulig enda fortere når man starter med en tirsdag. Dette blir nok en fin fredag, for sola skinner fra knallblå himmel, og det er et sjeldent syn;)


Tidligere denne uken fikk jeg et lite anfall og malte bordet til spisestuen vår! Jeg har hatt lyst til å male spisestuen helt siden jeg fikk tak i den for over et år siden, men gruet meg for den store jobben. Tvilen har også vært til stede om jeg burde gjøre det, eller om den ble"ødelagt"..


Men jeg har ikke vært fortrolig med svart spisestue, så midt oppi noen andre (og i følge mannen viktigere gjøremål) var jeg plutselig i gang med maling og kost! Jeg er fornøyd med utseende på bordet, men kjenner likevel en liten klump i magen som spør om jeg gjorde noe dumt;) Tenker da på holdbarhet og at jeg fortsatt har fire stoler og en langbenk som må males...


Nå får den grønne benken prøve seg ved kjøkkenbordet igjen, og det er koselig med litt forandring! Men den er en del kortere enn bordet, så vi får se hvordan det vil fungere. Jeg er veldig glad i grønnfargen som jeg plukket ut i fjor, og den tas igjen i en håndklehylle på en annen vegg i kjøkkenet.


I dag reiser jeg og mannen til Ålesund for å bo en helg på hotell! Man trenger ikke alltid reise så langt for å kose seg, og det skal bli deilig med en helg med full avslapping. Ingen klær som må vaskes eller oppvask som må taes. Gleder meg til å være sammen med mannen min i den byen vi møttes og ble kjærester, og hvor vi bodde sammen i fire år! Blir nok en del mimring;)
En annen ting jeg ser fram til er litt shopping;) Har en stor plan om å gå på Åhlens som ikke finnes i nærheten her. Synes de har så mye fint, og ofte til greie priser! Er nok kjøkkenet som roper høyest på fornyelse i form av tekstiler og lampe over bordet! Håper jeg finner noe fint (som jeg har råd til).


Nå må jeg forte meg å pakke og dusje, for om et par timer er det avreise. Håper Solen skinner hele helgen!
Vil også benytte anledningen til å ønske alle som leser dette en riktig fin helg!


5 kommentarer:

 1. Heisan ;)

  snubla tilfeldig inn i bloggen din, og her var det mange flotte ord og bilder ;)

  og så koselig med ålesund tur da - viktig å ta vare på kvarander i kvardagen ;)

  smil fra monika
  som kommer havet uti Bud, men har flytta inn til sunnmørsfjella ;)

  SvarSlett
 2. Så flott bordet ble! Nydelig grønnfarge på benken.
  Ønsker deg en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Herlig kjøkkenmiljø! Digget fargen på benken! Hva heter den?

  SvarSlett
 4. wow, så lekkert det var!
  Nydelig til den flotte benken:)
  Håper du har ei herlig helg!

  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. Ble kjempefint med hvitmalt bord, synes ikke du skal angre på det, bare sjarmerende om det slites litt og det svarte under kommer fram :))
  Koselig med ei hotellweekend da:))

  Håper du får ei fin ny uke med kjempefint vær :))

  SvarSlett