Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

lørdag 17. desember 2011

Må bare vise dere den nye sofaen i den nye stuen;)

jeg sa i går at jeg skulle ta en bloggepause, men jeg fikk så lyst til å vise fram stuen igjen,nå som sofaene er kommet i hus! Jeg skulle gjerne tatt bilder i dagslys, men det har jeg ikke rukket.. så da blir det litt dårlige skrytebilder i dag;)


Jeg var veldig spent på å se det ferdige resultatet, da jeg bestilte møblene med en sammensetting av form og farger som ikke er vist i butikken. Dette er en "set-up" fra Furninova, og den er kjempegod å sitte i! Stoffet og fargen var enda finere enn jeg så for meg, så jeg er kjempefornøyd!


Liker så godt grått og hvitt i lag! Rene fine farger som passer til det meste. Nå er stuen endelig klar til bruk,selv om det her og mangler lamper og hyller, og ikke minst gardiner. Men det er enda noen dager til jul;)


Her er trebenken byttet ut med en komfortabel treseter. Stuen er veldig liten, så det er ikke plass til treseter og toseter i samme gruppe. Dette fungerer uansett bra, og rommet ble mer innholdsrikt enn jeg trodde på forhånd!
Litt julestemning har også sneket seg inn i huset. Men juletreet må vente til lillejulaften!


For første gang på mer enn to måneder skal jeg ikveld krype opp i en sofa med godt lesestoff, masse tente lys rundt meg og radioen i bakgrunnen! Lykke:)


Nissen på den broderte adventskalenderen (i år uten pakker) ønsker god fjerde søndag i advent til alle! Her i en krok på kjøkkenet sprer han glede selv uten en masse pakker på seg;)

9 kommentarer:

 1. Det blir kjempefint hos deg..den som venter på noe godt...osv..;)
  Ååå..det er så spennende med sånne prosjekter..men du verden så slitsomt også..

  Ha en fin kveld i nystua..klem Hege

  SvarSlett
 2. Lekkert hos deg.Sofaen var jo bare til å spise opp,da=)Nydelig farge=)=)Også får en herlig julestemning det er hos deg=)=) Håper du nyter dagene frem mot jul,og ikke stresser livet av deg=)=)
  Stor klem i fra Josefine=)=)

  SvarSlett
 3. Kjempefint med grått og hvitt, ja. Kan pynte med hva som helst i tillegg da, lekkert med de røde detaljene nå til jul, synes du allerede har skikkelig julestemning i stua, selv uten juletre :))

  Ha en fin søndag :))

  SvarSlett
 4. Hei!!
  Takk for kommentar.-)
  Så fint dere får det!! Lyst og romslig, det liker jeg;-)
  Fint julepyntet også!
  Linker til deg hvis det er ok??
  Kristin fra Kristins Hus

  SvarSlett
 5. Har ikke tank med melk vi heller... men vi har en onkel med stor tank ;-)
  Krstin

  SvarSlett
 6. For en lekker sofa!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 7. Så flott da, Hanne Margrete!!!! Nydelig sofa!

  Ha en fin 4. Søndag i advent!
  Juleklemmer sendes din vei!

  SvarSlett
 8. Så flott sofa!
  Både fin i formen og fargen!
  Klem

  SvarSlett