Velkommen!

Så kjekt at du titter innom, jeg blir veldig glad for en liten kommentar!

torsdag 24. november 2011

Sniktitt på min ferdige stue(uten møbler)

Nå er stuen ferdig! Litt småplukk igjen med malekosten men ikke mer enn at jeg tar det på en kveld:) Jeg kan ikke få sagt hvor lei jeg er av å bo på loftet! det blir fantastisk deilig med stue og kjøkken igjen! Jeg hadde ikke tenkt å vise mer før møbler og gardiner var på plass, men her er en sniktitt..
Gjett om jeg gleder meg til å pynte og møblere! Men det må jeg vente med til tirsdag, for i dag skal vi på en liten førjulstur ned til familien i hordaland. Må innrømme at jeg gjerne skulle vært hjemme og ordnet denne helgen, men det blir nå koselig å treffe igjen familien der nede.
I skrivende stund driver Pappa og gubben å setter opp kjøkkeninnredningen, så nå nermer det seg kjøkken og;) Håper nå at vi kan "flytte inn" neste helg..Vi skal tilbringe natten og mesteparten av morgendagen på hurtigruten, så det blir spennende å se om stormvarslene slår til;) Vil på forhånd ønske alle som titter innom en fin adventshelg!

4 kommentarer:

 1. OIIII dette blir jo råååå bra da! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!! :)
  Kos dere på tur!

  Klemmer til deg!

  SvarSlett
 2. Så flott det ble! Nydelig farge på gulvet.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fint det blir :) Skjønner at du gleder deg til å innrede, men Hordaland er ikkje den verste plassen å ta turen til ;) God helg

  SvarSlett
 4. Så lekkert det blir!!!!!
  Gleder meg til å se det helt ferdig med møbler:)

  Klem Gitte

  SvarSlett